Yola beton döken sürücü cezadan kaçamadı

(Web Sitesi) - Web Sitesi | 27.10.2024 - 17:26, Güncelleme: 27.10.2024 - 17:26 382 kez okundu.
 

Yola beton döken sürücü cezadan kaçamadı

ADIYAMAN (PHA) - Adıyaman Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, bir beton mikseri tarafından yola beton dökülmesi üzerine, Kabahatler Kanunu uyarınca sürücüye idari para cezası uyguladı.
Olay, Karapınar Caddesinde meydana geldi. Bir beton mikserinin yola beton dökerek trafikte seyretmesi üzerine vatandaşlar Belediye 153 ihbar hattına şikayette bulundu. Şikayet üzerine harekete geçen Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Kabahatler Kanunu uyarınca sürücüye 5 bin 600 Lira para cezası uyguladı, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri de kirlenen bölgeyi temizledi.  Adıyaman Belediyesi, bu tür olayların tekrarlanmaması için çevre kirliliği konusunda hassasiyet gösterilmesinin önemini vurgulayarak özellikle inşaat faaliyetlerinde bulunan işletmeleri çevreyi kirletmemeleri konusunda uyardı. Temizlik çalışmalarının ardından bölge sakinleri, hızlı müdahale ve titiz temizlikten duydukları memnuniyeti dile getirirken, belediyenin çevreye yönelik hassas tutumunu takdir ettiklerini ifade ettiler.   Kaynak : PHA
ADIYAMAN (PHA) - Adıyaman Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, bir beton mikseri tarafından yola beton dökülmesi üzerine, Kabahatler Kanunu uyarınca sürücüye idari para cezası uyguladı.

Olay, Karapınar Caddesinde meydana geldi. Bir beton mikserinin yola beton dökerek trafikte seyretmesi üzerine vatandaşlar Belediye 153 ihbar hattına şikayette bulundu. Şikayet üzerine harekete geçen Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Kabahatler Kanunu uyarınca sürücüye 5 bin 600 Lira para cezası uyguladı, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri de kirlenen bölgeyi temizledi. 
Adıyaman Belediyesi, bu tür olayların tekrarlanmaması için çevre kirliliği konusunda hassasiyet gösterilmesinin önemini vurgulayarak özellikle inşaat faaliyetlerinde bulunan işletmeleri çevreyi kirletmemeleri konusunda uyardı. Temizlik çalışmalarının ardından bölge sakinleri, hızlı müdahale ve titiz temizlikten duydukları memnuniyeti dile getirirken, belediyenin çevreye yönelik hassas tutumunu takdir ettiklerini ifade ettiler.
 

Kaynak : PHA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.