Burdurlu Minik Sporculardan Teröre Tepki

DÜNYA 28.10.2024 - 13:38, Güncelleme: 28.10.2024 - 13:38 147 kez okundu.
 

Burdurlu Minik Sporculardan Teröre Tepki

Burdur’da Konyaspor Burdur Futbol Okulu ve Burdur Belediye Spor altyapısında eğitim alan genç sporcular, teröre karşı anlamlı bir mesaj verdi
Geçtiğimiz günlerde Türkiye Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ) tesislerine yönelik gerçekleştirilen terör saldırısında hayatını kaybeden şehitler anısına saygı duruşunda bulunan küçük sporcular, terörü lanetleyen bir açıklamada bulundular. Sporcular, saldırıda hayatını kaybedenleri rahmetle anarken yaralılara acil şifalar dilediklerini ifade etti. Bu anlamlı mesajla, minik sporcular ve antrenörleri, teröre karşı birlik ve beraberlik mesajı verdi. Sporcuların aileleri ve Burdurlu vatandaşlar da gençlerin bu duyarlılığına destek göstererek, terör olaylarının sona ermesi temennisinde bulundu.
Burdur’da Konyaspor Burdur Futbol Okulu ve Burdur Belediye Spor altyapısında eğitim alan genç sporcular, teröre karşı anlamlı bir mesaj verdi

Geçtiğimiz günlerde Türkiye Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ) tesislerine yönelik gerçekleştirilen terör saldırısında hayatını kaybeden şehitler anısına saygı duruşunda bulunan küçük sporcular, terörü lanetleyen bir açıklamada bulundular. Sporcular, saldırıda hayatını kaybedenleri rahmetle anarken yaralılara acil şifalar dilediklerini ifade etti.

Bu anlamlı mesajla, minik sporcular ve antrenörleri, teröre karşı birlik ve beraberlik mesajı verdi. Sporcuların aileleri ve Burdurlu vatandaşlar da gençlerin bu duyarlılığına destek göstererek, terör olaylarının sona ermesi temennisinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.