Emeklilere Özel Pazar Yardımı: 10 Bin TL Destek

DÜNYA 28.10.2024 - 11:30, Güncelleme: 28.10.2024 - 11:30 223 kez okundu.
 

Emeklilere Özel Pazar Yardımı: 10 Bin TL Destek

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), emeklilere yönelik yeni bir yardım programını hayata geçiriyor.
  “Emekli Pazar Desteği” kapsamında, İstanbul’da yaşayan ve ekonomik desteğe ihtiyaç duyan emeklilere yıllık 10.000 TL destek sağlanacak. Destek, Kasım ve Aralık aylarında iki eşit taksit halinde hak sahiplerinin hesaplarına yatırılacak. Başvurular, 30 Ekim - 8 Kasım tarihleri arasında “İstanbul Senin” platformu, İBB’nin sosyal yardım sitesi veya Alo 153 Destek Hattı üzerinden yapılabilecek. Başvuru Şartları Bu yardımdan yararlanabilmek için sağlanması gereken koşullar şunlar: - T.C. vatandaşı olmak - 60 yaş ve üzeri emekli olmak - İstanbul’da ikamet etmek - Hanede sadece emekli maaşı dışında başka gelir olmaması - Emekli maaşının 17.002 TL’nin altında olması Belirtilen şartları taşıyan 10.000 emekli, bu yardım kapsamında toplam 100 milyon TL’lik destekten faydalanabilecek.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), emeklilere yönelik yeni bir yardım programını hayata geçiriyor.

 

“Emekli Pazar Desteği” kapsamında, İstanbul’da yaşayan ve ekonomik desteğe ihtiyaç duyan emeklilere yıllık 10.000 TL destek sağlanacak. Destek, Kasım ve Aralık aylarında iki eşit taksit halinde hak sahiplerinin hesaplarına yatırılacak.

Başvurular, 30 Ekim - 8 Kasım tarihleri arasında “İstanbul Senin” platformu, İBB’nin sosyal yardım sitesi veya Alo 153 Destek Hattı üzerinden yapılabilecek.

Başvuru Şartları

Bu yardımdan yararlanabilmek için sağlanması gereken koşullar şunlar:

- T.C. vatandaşı olmak
- 60 yaş ve üzeri emekli olmak
- İstanbul’da ikamet etmek
- Hanede sadece emekli maaşı dışında başka gelir olmaması
- Emekli maaşının 17.002 TL’nin altında olması

Belirtilen şartları taşıyan 10.000 emekli, bu yardım kapsamında toplam 100 milyon TL’lik destekten faydalanabilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.