Burdur Gölhisar Cumhuriyet Bayramı’nda Tek Yürek Olacak

DÜNYA 28.10.2024 - 13:49, Güncelleme: 28.10.2024 - 13:49 178 kez okundu.
 

Burdur Gölhisar Cumhuriyet Bayramı’nda Tek Yürek Olacak

Burdur’un Gölhisar ilçesinde bugün 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, coşkulu bir etkinlikle kutlanacak.
  Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhuriyet’in kurulmasında emeği geçen atalarımız onuruna gerçekleştirilecek bu anlamlı kutlamalar, kaymakamlığın düzenlediği meşale yürüyüşüyle başlayacak. Gölhisar halkı, ellerinde ay-yıldızlı Türk bayraklarıyla Armutlu Meydanı'nda toplanarak Cumhuriyet’in 101. yılını kutlayacak. Saat 18:30’da başlayacak yürüyüş, Armutlu Meydanı’ndan Cumhuriyet Caddesi boyunca devam edecek ve Çeşme Meydanı'nda sona erecek. Bu anlamlı etkinlikte, Gölhisar halkı birlik ve beraberlik içinde Cumhuriyet’in aydınlık ışığını yaşatacak. Cumhuriyet Bayramı coşkusunun Burdur’un her köşesinde hissedileceği kutlamalar, tüm yurtta olduğu gibi Gölhisar’da da büyük bir katılımla gerçekleştirilecek.
Burdur’un Gölhisar ilçesinde bugün 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, coşkulu bir etkinlikle kutlanacak.

 

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhuriyet’in kurulmasında emeği geçen atalarımız onuruna gerçekleştirilecek bu anlamlı kutlamalar, kaymakamlığın düzenlediği meşale yürüyüşüyle başlayacak.

Gölhisar halkı, ellerinde ay-yıldızlı Türk bayraklarıyla Armutlu Meydanı'nda toplanarak Cumhuriyet’in 101. yılını kutlayacak. Saat 18:30’da başlayacak yürüyüş, Armutlu Meydanı’ndan Cumhuriyet Caddesi boyunca devam edecek ve Çeşme Meydanı'nda sona erecek. Bu anlamlı etkinlikte, Gölhisar halkı birlik ve beraberlik içinde Cumhuriyet’in aydınlık ışığını yaşatacak.

Cumhuriyet Bayramı coşkusunun Burdur’un her köşesinde hissedileceği kutlamalar, tüm yurtta olduğu gibi Gölhisar’da da büyük bir katılımla gerçekleştirilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.