İYİ Parti’den ayrılan Başkan CHP’ye geçti

DÜNYA 06.01.2024 - 14:19, Güncelleme: 06.01.2024 - 14:19 2945+ kez okundu.
 

İYİ Parti’den ayrılan Başkan CHP’ye geçti

Burdur’da önceki dönem İYİ Parti Yeşilova İlçe başkanı Yavuz Yalçıntaş ve ailesi Cumhuriyet Halk Partisine geçti.
CHP Burdur İl Başkanı Kadir Koç, CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, İlçe Başkanı Necati Akyol ve Yeşilova Belediye Başkan adayı Okan Kurd tarafından kendisine CHP rozeti takıldı. İYİ Parti ile geçmişte resmi bir ittifak kurduklarını anlatan CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, “Biz her zaman asıl ittifakın gönül ittifakı olacağını söylüyorduk. Bu gün geçmiş dönem İYİ Başkanı bize katılıyor, kendisiyle birlikte bize katılan herkese çok teşekkür ediyorum. Biz Okan Kurt Başkanımızın gönüllerde kurduğu ittifakla Yeşilova Belediyemizde altı oku dalgalandırmaya devam edeceğiz” dedi. İYİ Parti İlçe Başkanlığı döneminde başarılı çalışmalara imza atan Yalçıntaş bundan sonra CHP için efor sarf edeceğini dile getirdi.
Burdur’da önceki dönem İYİ Parti Yeşilova İlçe başkanı Yavuz Yalçıntaş ve ailesi Cumhuriyet Halk Partisine geçti.

CHP Burdur İl Başkanı Kadir Koç, CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, İlçe Başkanı Necati Akyol ve Yeşilova Belediye Başkan adayı Okan Kurd tarafından kendisine CHP rozeti takıldı.

İYİ Parti ile geçmişte resmi bir ittifak kurduklarını anlatan CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, “Biz her zaman asıl ittifakın gönül ittifakı olacağını söylüyorduk. Bu gün geçmiş dönem İYİ Başkanı bize katılıyor, kendisiyle birlikte bize katılan herkese çok teşekkür ediyorum. Biz Okan Kurt Başkanımızın gönüllerde kurduğu ittifakla Yeşilova Belediyemizde altı oku dalgalandırmaya devam edeceğiz” dedi.

İYİ Parti İlçe Başkanlığı döneminde başarılı çalışmalara imza atan Yalçıntaş bundan sonra CHP için efor sarf edeceğini dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.