Kalitesiz ayakkabı ayak sağlığını bozuyor

DÜNYA 02.01.2024 - 21:30, Güncelleme: 02.01.2024 - 21:30 3356+ kez okundu.
 

Kalitesiz ayakkabı ayak sağlığını bozuyor

Ayak sağlığını ve cildi olumsuz etkileyen kalitesiz ayakkabılardan uzak durun.
   Yanlış ayakkabı kullanımı aşırı terleme veya ayak dolaşımındaki bozukluklara, mantar oluşmasına, nasır ve batık tırnak denen sağlık sorunlarına zemin hazırlıyor. Ayağınızı terleten ayakkabılar yerine hafif, havadar ve ayağa tam olan ayakkabıları tercih edin. Ayağa uygun doğru ayakkabı seçiminin çok önemli olduğunu belirten Altan Spor Giyim işletmecisi Altan Zengin ayak sağlığını ve cildi olumsuz etkileyen kalitesiz ve ucuz ayakkabılardan uzak durulması gerektiğini vurguladı. Spor hocası Altan Zengin yanlış ayakkabı kullanımının aşırı terleme veya ayak dolaşımındaki bozukluklara, mantar oluşmasına, nasır ve batık tırnak denen sağlık sorunlarına zemin hazırlayabileceğini ifade etti. Kışın buz ve karda kaymayan termo tabanlı ve içi kauçuk tabanlı, dış yüzeyinde fazla dikiş olmayan kaliteli ayakkabıların tercih edilmesi gerektiğini vurgulayan Zengin, “Ayakkabı alırken fiyatı kadar kalitesine de dikkat edilmesi gerekir. Özellikle şu dönemlerde Çin malı ucuz ayakkabılar satılıyor. Hatta kilo ile ucuz fiyata ayakkabı satılıyor. Halkın alım gücü zayıf olduğu için ister istemez bu tür ayakkabılara ilgi var. Fakat ayak sağlığı çok önemli” diye konuştu.  
Ayak sağlığını ve cildi olumsuz etkileyen kalitesiz ayakkabılardan uzak durun.

 

 Yanlış ayakkabı kullanımı aşırı terleme veya ayak dolaşımındaki bozukluklara, mantar oluşmasına, nasır ve batık tırnak denen sağlık sorunlarına zemin hazırlıyor.

Ayağınızı terleten ayakkabılar yerine hafif, havadar ve ayağa tam olan ayakkabıları tercih edin.

Ayağa uygun doğru ayakkabı seçiminin çok önemli olduğunu belirten Altan Spor Giyim işletmecisi Altan Zengin ayak sağlığını ve cildi olumsuz etkileyen kalitesiz ve ucuz ayakkabılardan uzak durulması gerektiğini vurguladı. Spor hocası Altan Zengin yanlış ayakkabı kullanımının aşırı terleme veya ayak dolaşımındaki bozukluklara, mantar oluşmasına, nasır ve batık tırnak denen sağlık sorunlarına zemin hazırlayabileceğini ifade etti.

Kışın buz ve karda kaymayan termo tabanlı ve içi kauçuk tabanlı, dış yüzeyinde fazla dikiş olmayan kaliteli ayakkabıların tercih edilmesi gerektiğini vurgulayan Zengin, “Ayakkabı alırken fiyatı kadar kalitesine de dikkat edilmesi gerekir. Özellikle şu dönemlerde Çin malı ucuz ayakkabılar satılıyor. Hatta kilo ile ucuz fiyata ayakkabı satılıyor. Halkın alım gücü zayıf olduğu için ister istemez bu tür ayakkabılara ilgi var. Fakat ayak sağlığı çok önemli” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.