Lağım borusuna sıkışan kedi kurtarıldı - Videolu Haber

(Web Sitesi) - Web Sitesi | 25.07.2024 - 15:07, Güncelleme: 25.07.2024 - 15:07 473+ kez okundu.
 

Lağım borusuna sıkışan kedi kurtarıldı - Videolu Haber

ADIYAMAN (PHA) - Adıyaman'da, lağım borusuna sıkışan kedi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.
Karapınar Mahallesi'nde lağım çukuru içerisinde kedi sesi geldiğini duyan vatandaşların ihbarıyla bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye erleri tarafından 1 saat süren çalışmanın ardından kedi sıkıştığı lağım borusundan çıkartıldı. Kedi, itfaiye ekipleri tarafından daha sonra doğaya bırakıldı. Kaynak : PHA
ADIYAMAN (PHA) - Adıyaman'da, lağım borusuna sıkışan kedi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Karapınar Mahallesi'nde lağım çukuru içerisinde kedi sesi geldiğini duyan vatandaşların ihbarıyla bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye erleri tarafından 1 saat süren çalışmanın ardından kedi sıkıştığı lağım borusundan çıkartıldı. Kedi, itfaiye ekipleri tarafından daha sonra doğaya bırakıldı.

Kaynak : PHA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.