Masterler takım arkadaşlarını İngiltere’ye yolcu etti

DÜNYA 11.01.2024 - 22:31, Güncelleme: 11.01.2024 - 22:31 4930+ kez okundu.
 

Masterler takım arkadaşlarını İngiltere’ye yolcu etti

Burdur’da 40 yaş üstü futbolculardan oluşan Burdur Masterler Futbol Takımı, arkadaşları İngiltere’ye uğurladılar.
  Burdur’un tanınmış esnaflarından Star Reklam sahibi Kıvanç Düdük ve ailesi bundan sonraki hayatını İngiltere'nin Leicester kentinde sürdürecek. İngiltere yolculuğu öncesi arkadaşları adına bir yemek programı düzenleyen Masterler Spor Kulübü Derneği üyeleri arkadaşlarına yeni yaşamında başarılar dileyerek Burdur’un 15 numaralı formasını hediye ettiler. Masterler Spor Kulübü üyeleriyle tek tek vedalaşan Kıvanç Düdük, duygulu anlar yaşadı.
Burdur’da 40 yaş üstü futbolculardan oluşan Burdur Masterler Futbol Takımı, arkadaşları İngiltere’ye uğurladılar.

 

Burdur’un tanınmış esnaflarından Star Reklam sahibi Kıvanç Düdük ve ailesi bundan sonraki hayatını İngiltere'nin Leicester kentinde sürdürecek.

İngiltere yolculuğu öncesi arkadaşları adına bir yemek programı düzenleyen Masterler Spor Kulübü Derneği üyeleri arkadaşlarına yeni yaşamında başarılar dileyerek Burdur’un 15 numaralı formasını hediye ettiler.

Masterler Spor Kulübü üyeleriyle tek tek vedalaşan Kıvanç Düdük, duygulu anlar yaşadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.