Paramator sesi ninni gibi geldi!

02.10.2024 - 08:47, Güncelleme: 02.10.2024 - 08:47 150 kez okundu.
 

Paramator sesi ninni gibi geldi!

Edirne Keşan'da 4,5 yaşındaki Eren’e paramator sesi ninni gibi geldi.Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Keşanlı Paramotor ve Medya Keşan Gazetesi eski sahibi Yılmaz Özkaya’nın geçtiğimiz gün kursunda 4.5 yaşında bir çocuk paramotorda misafiri oldu. Özkaya, yükseklere çıktığında paramotorun da sesinin minik Eren’e ninni gibi geldiğini belirterek, “Paramotorda misafirim olan 4.5 yaşındaki Eren güzel bir uyku çekti. Kalktığında da kendisinle konuştuk. Eren’e gökyüzünde güzel bir uyku çektiğini söyledim. Uyurken o manzarayı kaçırdı. Belki de bugüne kadarki en küçük kursiyerim oldu.” Dedi.

Edirne Keşan'da 4,5 yaşındaki Eren’e paramator sesi ninni gibi geldi.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Keşanlı Paramotor ve Medya Keşan Gazetesi eski sahibi Yılmaz Özkaya’nın geçtiğimiz gün kursunda 4.5 yaşında bir çocuk paramotorda misafiri oldu.

Özkaya, yükseklere çıktığında paramotorun da sesinin minik Eren’e ninni gibi geldiğini belirterek, “Paramotorda misafirim olan 4.5 yaşındaki Eren güzel bir uyku çekti. Kalktığında da kendisinle konuştuk. Eren’e gökyüzünde güzel bir uyku çektiğini söyledim. Uyurken o manzarayı kaçırdı. Belki de bugüne kadarki en küçük kursiyerim oldu.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.