REFERANDUMUN AYAK SESLERİ DUYULUYOR

SİYASET 25.10.2016 - 17:02, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3062+ kez okundu.
 

REFERANDUMUN AYAK SESLERİ DUYULUYOR

Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Merkez Seçim İşlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun ve Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel Burdur Teşkilatını ziyaret etti.
Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Merkez Seçim İşlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun, beraberinde Burdur Milletvekili Bayram Özçelik ile AK Parti Burdur Teşkilat Başkanı Dr Süleyman Faki tarafından parti önünde teşkilat mensupları ile karşılandı. Birlikte Parti toplantı salonuna geçildi. Misafirler burada partililere tanıtıldı.   Burdur AK Parti İl Başkanı Süleyman Faki, misafirleri tanıttıktan sonra kısa bir konuşmanın ardından mikrofonu Bolu Belediye Başkanı Alaattin Yılmaz’a verdi. Yılmaz Bolu ile Burdur Plaka yakınlığının yanı sıra birçok ortak konuda benzerliklerinin bulunduğunu söyledi bunan içinde Burdur da olmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi. Bundan önceki dönem Belediye Başkanı Sabahattin Akaya ile de öğrencilik yıllarından tanıştığını dile getirdi.     Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Merkez Seçim İşleri Başkanı Ahmet Sorgun. Kendisine her gittiği yerde seçim olup olmadığını sorduklarını dile getirdi. Genel seçimlerin 2019 da olacağını  ancak önümüzde bir referandum olacağı gerçeğini de gözden uzak tutmadıklarını söyledi. Bizim partimizin her zaman dile getirdiği ve uyguladığı seçim olmayacakmış gibi geleceğe hazırlanmak ama yarın seçim olacakmış gibi gerek il teşkilatlarımızda gerekse ilçe teşkilatlarımızda teşkilatlar hazırlıklarını devam ettirmektedirler.   AK Parti olarak 15 Temmuz Fetö darbesini unutmadıklarını bu nedenle de halkımızın gösterdiği darbecilere karşı direnç karşısında geleceğe yönelik olarak gurur duyduklarını dile getirdiler ve teşkilatlarındaki en küçük bir görevi dahi yerine getiren kişileri önemsediklerini dile getirdi. Bu nedenle de yönetim kurulu kadın kolları veya gençlik kolları görevlilerinden bir kişinin toplantı yada yapılacak işlere katılmaması halinde biz bir eksiğiz dedi. Mutlaka her zaman yapılacak her göreve tam kadro katılımın sağlanmasını istedi.         Konuşmaların ardından Burdur AK Parti İl Başkanı Süleyman Faki ve AK Parti Milletvekili Bayram Özçelik, Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Merkez Seçim İşlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun, Bolu Belediye Başkanı Alaattin Yılmaz Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel’e birer anmalık takdim etti.    
Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Merkez Seçim İşlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun ve Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel Burdur Teşkilatını ziyaret etti.

Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Merkez Seçim İşlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun, beraberinde Burdur Milletvekili Bayram Özçelik ile AK Parti Burdur Teşkilat Başkanı Dr Süleyman Faki tarafından parti önünde teşkilat mensupları ile karşılandı. Birlikte Parti toplantı salonuna geçildi. Misafirler burada partililere tanıtıldı.

 

Burdur AK Parti İl Başkanı Süleyman Faki, misafirleri tanıttıktan sonra kısa bir konuşmanın ardından mikrofonu Bolu Belediye Başkanı Alaattin Yılmaz’a verdi. Yılmaz Bolu ile Burdur Plaka yakınlığının yanı sıra birçok ortak konuda benzerliklerinin bulunduğunu söyledi bunan içinde Burdur da olmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi. Bundan önceki dönem Belediye Başkanı Sabahattin Akaya ile de öğrencilik yıllarından tanıştığını dile getirdi.

 

  Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Merkez Seçim İşleri Başkanı Ahmet Sorgun. Kendisine her gittiği yerde seçim olup olmadığını sorduklarını dile getirdi. Genel seçimlerin 2019 da olacağını  ancak önümüzde bir referandum olacağı gerçeğini de gözden uzak tutmadıklarını söyledi. Bizim partimizin her zaman dile getirdiği ve uyguladığı seçim olmayacakmış gibi geleceğe hazırlanmak ama yarın seçim olacakmış gibi gerek il teşkilatlarımızda gerekse ilçe teşkilatlarımızda teşkilatlar hazırlıklarını devam ettirmektedirler.

 

AK Parti olarak 15 Temmuz Fetö darbesini unutmadıklarını bu nedenle de halkımızın gösterdiği darbecilere karşı direnç karşısında geleceğe yönelik olarak gurur duyduklarını dile getirdiler ve teşkilatlarındaki en küçük bir görevi dahi yerine getiren kişileri önemsediklerini dile getirdi. Bu nedenle de yönetim kurulu kadın kolları veya gençlik kolları görevlilerinden bir kişinin toplantı yada yapılacak işlere katılmaması halinde biz bir eksiğiz dedi. Mutlaka her zaman yapılacak her göreve tam kadro katılımın sağlanmasını istedi.

 

      Konuşmaların ardından Burdur AK Parti İl Başkanı Süleyman Faki ve AK Parti Milletvekili Bayram Özçelik, Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Merkez Seçim İşlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun, Bolu Belediye Başkanı Alaattin Yılmaz Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel’e birer anmalık takdim etti.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.