Sahanın Sultanlarına Burdur esnafının desteği devam ediyor

DÜNYA 18.01.2024 - 20:19, Güncelleme: 18.01.2024 - 20:19 2940+ kez okundu.
 

Sahanın Sultanlarına Burdur esnafının desteği devam ediyor

Burdur Gençlik ve Spor Kadın Futbol Takımının ihtiyaçları için sponsorlara çağrıda bulunmuştu, Burdur Esnafı desteğe devam ediyor. Burdur'da tarafından kurulan ve bu hafta da 3. Ligde cumartesi günü ilk maçına çıkacak olan Gençlik ve Spor Kadın Futbol Takımı maddi imkansızlıklardan dolayı destek bekliyor.
Burdur Gençlik ve Spor Kadın Futbol Takımının ihtiyaçları için sponsorlara çağrıda bulunmuştu, Burdur Esnafı desteğe devam ediyor.Burdur'da tarafından kurulan ve bu hafta da 3. Ligde cumartesi günü ilk maçına çıkacak olan Gençlik ve Spor Kadın Futbol Takımı maddi imkansızlıklardan dolayı destek bekliyor.  Gençlik ve Spor Kadın Futbol Takımının destek çağrısına cevap veren Burdur'un köklü esnaflarından Uludağ Pide Kebap Salonu işletmecisi Mustafa Yıldırkan ayakkabı sponsoru oldu.  Burdur'un 3. ligde mücadele eden Kadın Futbol Takımının çağrısına destek olmaktan dolayı mutlu olduklarını anlatan Mustafa Yıldırkan, " Burdur’da Gençlik ve Spor Kadın Futbol takımına ayakkabı sponsoru olduk. Bize bu fırsatı veren Gençlik ve Spor Kadın Futbol Takımı yönetimine teşekkür ederiz.   Bizde kendi içimizde böyle bir şeye destek verdiğimiz için gururluyuz, mutluyuz. Kızlarımıza başarılar diliyoruz ligde. İnşallah daha iyi liglerde temsil ederler. Cumartesi Burdur'da yapılacak olan ilk maçlarında da başarılar dilerim“ dedi. Gençlik ve Spor Kadın Futbol Takımının çağrısına destek olan Burdur esnafına teşekkür eden Takımın Antrenörü Saliha Atay Topçu ise, "Uludağ Pide Kebap Salonu işletmecisi Mustafa Yıldırkan sponsorlukları ve takıma destekleri için teşekkür ederim. Amacımız Gençlik ve Spor Kadın Futbol Takımımızı 1. lige taşımak. Takımımızı gelişmesi ve daha iyi yerlere gelmesi için elimizden geleni yapıyoruz, bu konuda da Burdur halkımızın desteklerini bekliyoruz. Ayrıca Burdur Gençlik ve Spor Kadın Futbol Takımımız Gazi Atatürk Stadyumunda Muğla Atletik Spor Kulübü ile karşılaşacak. 20.01. 2024 tarihinde yani bu cumartesi saat 12:00’da yapılacak olan maça Burdur halkımızı desteğe çağırıyoruz" dedi.
Burdur Gençlik ve Spor Kadın Futbol Takımının ihtiyaçları için sponsorlara çağrıda bulunmuştu, Burdur Esnafı desteğe devam ediyor. Burdur'da tarafından kurulan ve bu hafta da 3. Ligde cumartesi günü ilk maçına çıkacak olan Gençlik ve Spor Kadın Futbol Takımı maddi imkansızlıklardan dolayı destek bekliyor.


Burdur Gençlik ve Spor Kadın Futbol Takımının ihtiyaçları için sponsorlara çağrıda bulunmuştu, Burdur Esnafı desteğe devam ediyor.Burdur'da tarafından kurulan ve bu hafta da 3. Ligde cumartesi günü ilk maçına çıkacak olan Gençlik ve Spor Kadın Futbol Takımı maddi imkansızlıklardan dolayı destek bekliyor. 

Gençlik ve Spor Kadın Futbol Takımının destek çağrısına cevap veren Burdur'un köklü esnaflarından Uludağ Pide Kebap Salonu işletmecisi Mustafa Yıldırkan ayakkabı sponsoru oldu.

 Burdur'un 3. ligde mücadele eden Kadın Futbol Takımının çağrısına destek olmaktan dolayı mutlu olduklarını anlatan Mustafa Yıldırkan, " Burdur’da Gençlik ve Spor Kadın Futbol takımına ayakkabı sponsoru olduk. Bize bu fırsatı veren Gençlik ve Spor Kadın Futbol Takımı yönetimine teşekkür ederiz. 

 Bizde kendi içimizde böyle bir şeye destek verdiğimiz için gururluyuz, mutluyuz. Kızlarımıza başarılar diliyoruz ligde. İnşallah daha iyi liglerde temsil ederler. Cumartesi Burdur'da yapılacak olan ilk maçlarında da başarılar dilerim“ dedi.
Gençlik ve Spor Kadın Futbol Takımının çağrısına destek olan Burdur esnafına teşekkür eden Takımın Antrenörü Saliha Atay Topçu ise, "Uludağ Pide Kebap Salonu işletmecisi Mustafa Yıldırkan sponsorlukları ve takıma destekleri için teşekkür ederim. Amacımız Gençlik ve Spor Kadın Futbol Takımımızı 1. lige taşımak. Takımımızı gelişmesi ve daha iyi yerlere gelmesi için elimizden geleni yapıyoruz, bu konuda da Burdur halkımızın desteklerini bekliyoruz. Ayrıca Burdur Gençlik ve Spor Kadın Futbol Takımımız Gazi Atatürk Stadyumunda Muğla Atletik Spor Kulübü ile karşılaşacak. 20.01. 2024 tarihinde yani bu cumartesi saat 12:00’da yapılacak olan maça Burdur halkımızı desteğe çağırıyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.