Süleymancılar'da iç savaş başladı: A. Ahmet Denizolgun öldürüldü mü?

DÜNYA 04.10.2024 - 10:27, Güncelleme: 04.10.2024 - 10:29 293 kez okundu.
 

Süleymancılar'da iç savaş başladı: A. Ahmet Denizolgun öldürüldü mü?

Süleymancılar Cemaati'nin merhum lideri Ahmet Arif Denizolgun’un 2016’daki şüpheli ölümü ile ilgili tartışmalar yeniden gündeme geldi.
 Cemaatin kurucusu Süleyman Hilmi Tunahan’ın torunu Fatih Süleyman Denizolgun, amcasının vefatından sorumlu olduğunu öne sürdüğü mevcut cemaat lideri Alihan Kuriş ve annesi Gülderen Kuriş hakkında suç duyurusunda bulundu. Fatih Süleyman Denizolgun, suç duyurusuna ilişkin belgeleri sosyal medya hesabı üzerinden kamuoyuyla paylaştı. Belgelerde, Süleymancılar Cemaati’nin lideri Alihan Kuriş ve annesi Gülderen Kuriş’in isimleri yer aldı. Denizolgun, sosyal medya paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “Amcamın şaibeli vefatı, tüm karanlık noktalarıyla birlikte aydınlatılmalıdır. Hem vefat öncesi hem de vefat sonrası süreçte yaşanan şüpheli hareketler, tüm sonuçlarıyla incelenmeli ve sorumlular kanun önünde hesap vermelidir.” "KAMUOYNUN AYDINLATILMAYA İHTİYACI VAR" Fatih Süleyman Denizolgun, açıklamasında Türkiye Devleti’ne ve Türk Yargı sistemine olan inancını vurgularken, soruşturmanın tüm detaylarıyla yürütülmesi gerektiğini belirtti. “Gerçek adı Ali Erhan Kuriş olan şahıs ve halam Gülderen Kuriş hakkında, amcamın şaibeli vefatından dolayı suç duyurusunda bulunduk. Başta Cumhurbaşkanlığı, İstihbarat ve Emniyet Teşkilatlarımız, Tüm Bakanlıklarımız ve Türk yargı sistemimizin bu konuda adaletin sağlanması için gerekeni yapacağına inanıyorum.”
Süleymancılar Cemaati'nin merhum lideri Ahmet Arif Denizolgun’un 2016’daki şüpheli ölümü ile ilgili tartışmalar yeniden gündeme geldi.


 Cemaatin kurucusu Süleyman Hilmi Tunahan’ın torunu Fatih Süleyman Denizolgun, amcasının vefatından sorumlu olduğunu öne sürdüğü mevcut cemaat lideri Alihan Kuriş ve annesi Gülderen Kuriş hakkında suç duyurusunda bulundu.
Fatih Süleyman Denizolgun, suç duyurusuna ilişkin belgeleri sosyal medya hesabı üzerinden kamuoyuyla paylaştı. Belgelerde, Süleymancılar Cemaati’nin lideri Alihan Kuriş ve annesi Gülderen Kuriş’in isimleri yer aldı. Denizolgun, sosyal medya paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Amcamın şaibeli vefatı, tüm karanlık noktalarıyla birlikte aydınlatılmalıdır. Hem vefat öncesi hem de vefat sonrası süreçte yaşanan şüpheli hareketler, tüm sonuçlarıyla incelenmeli ve sorumlular kanun önünde hesap vermelidir.”

"KAMUOYNUN AYDINLATILMAYA İHTİYACI VAR"
Fatih Süleyman Denizolgun, açıklamasında Türkiye Devleti’ne ve Türk Yargı sistemine olan inancını vurgularken, soruşturmanın tüm detaylarıyla yürütülmesi gerektiğini belirtti.

“Gerçek adı Ali Erhan Kuriş olan şahıs ve halam Gülderen Kuriş hakkında, amcamın şaibeli vefatından dolayı suç duyurusunda bulunduk. Başta Cumhurbaşkanlığı, İstihbarat ve Emniyet Teşkilatlarımız, Tüm Bakanlıklarımız ve Türk yargı sistemimizin bu konuda adaletin sağlanması için gerekeni yapacağına inanıyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.