TUGAY, BELÇİKA “EUROVİSİON” ADAYLARI ARASINDA. HADİSE’YE NİYET TUGAY’A KISMET.

22.09.2021 - 10:16, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3937+ kez okundu.
 

TUGAY, BELÇİKA “EUROVİSİON” ADAYLARI ARASINDA. HADİSE’YE NİYET TUGAY’A KISMET.

Belçika doğumlu Türk popçu Tugay Eurovision adayları arasında yerini aldı.
Bu güne kadar birçok single çalışması sevilerek dinlenen Tugay; “Eurovision her şarkıcının olduğu gibi benim de hayalimdi. Belçika’da doğmuş olabilirim ama Türkiye’yi Eurovision’da temsil etmeyi isterdim. Belçika’da bir Türk olarak Eurovision adayı gösterilmem gurur verici. İngilizce bir şarkı hazırlıyorum içerisinde Türkçe sözler de yer alacak. Heyecanlıyım” dedi. Genç popçu Tugay Belçika’da dünyaya geldi. Profesyonel olarak müzikle ilgilenen Tugay, yaptığı single çalışmalarıyla büyük bir başarı yakalamıştı. Şimdilerde Belçika’da Eurovision adayları arasında gösterilen Tugay; “Müziğe olan tutkum hiç bitmedi. Eurovision için daha önce Hadise’ye de teklif gitmişti. Kader yine bir Türk’ten yana” dedi  
Belçika doğumlu Türk popçu Tugay Eurovision adayları arasında yerini aldı.

Bu güne kadar birçok single çalışması sevilerek dinlenen Tugay; “Eurovision her şarkıcının olduğu gibi benim de hayalimdi. Belçika’da doğmuş olabilirim ama Türkiye’yi Eurovision’da temsil etmeyi isterdim. Belçika’da bir Türk olarak Eurovision adayı gösterilmem gurur verici. İngilizce bir şarkı hazırlıyorum içerisinde Türkçe sözler de yer alacak. Heyecanlıyım” dedi.

Genç popçu Tugay Belçika’da dünyaya geldi. Profesyonel olarak müzikle ilgilenen Tugay, yaptığı single çalışmalarıyla büyük bir başarı yakalamıştı. Şimdilerde Belçika’da Eurovision adayları arasında gösterilen Tugay; “Müziğe olan tutkum hiç bitmedi. Eurovision için daha önce Hadise’ye de teklif gitmişti. Kader yine bir Türk’ten yana” dedi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.