Ünlü futbolcuların Kamp adresi yine MAKÜ Tesisleri oldu

DÜNYA 03.07.2024 - 15:14, Güncelleme: 03.07.2024 - 15:14 465 kez okundu.
 

Ünlü futbolcuların Kamp adresi yine MAKÜ Tesisleri oldu

Son iki yıldır sezon öncesi hazırlık kampını Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Lavanta Tepesi Otel Spor Tesislerinde gerçekleştiren Antalyaspor, bu yıl da 2024-2025 sezon hazırlıkları için Burdur'a geliyor.
  Kulüp Başkanı Sinan Boztepe, yeni Teknik Direktör Alex de Souza ve Yardımcısı Marco Aurelio ile birlikte geçtiğimiz ay Burdur’a gelerek İstiklal Yerleşkesinde yer alan MAKÜ Alternatif Sporlar, Sporcu Eğitimi ve Kamp Merkezi bünyesinde bulunan idman sahaları, stadyum, otel ve diğer tesisleri yerinde incelediler. Bu incelemelerin ardından Başkan Boztepe, Alex de Souza ve beraberlerindeki heyet, bu sezon kampını da Burdur’da Lavanta Tepesi Otel’de yapma kararı aldı. Yaklaşık 13 gün sürecek olan kamp için Antalyaspor, 07 Temmuz Pazar günü otele giriş yapacak. Kamp süresince hazırlık maçlarının da yapılacağı bu dönemde, futbolcular yeni sezona MAKÜ Tesislerinde hazırlanacak. Antalyaspor'un Burdur kampı, hem takımın yeni sezon öncesi performansını artırmak hem de teknik ekip ile futbolcular arasındaki uyumu güçlendirmek adına büyük önem taşıyor. Bu süreçte, yeni teknik direktör Alex de Souza'nın takımı tanıması ve futbolculara kendi oyun felsefesini aktarması için de önemli bir fırsat olacak. Ayrıca, Lavanta Tepesi Otel’in sunduğu modern ve konforlu tesisler, futbolcuların en iyi şekilde antrenman yapmasına olanak sağlayacak. Antalyaspor taraftarları da bu kamp süresince takımlarını yalnız bırakmayarak, Burdur’da yapılacak hazırlık maçlarına yoğun ilgi göstermeleri bekleniyor. Bu ilgi, futbolculara moral kaynağı olurken, kampın daha verimli geçmesine katkı sağlayacak.  
Son iki yıldır sezon öncesi hazırlık kampını Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Lavanta Tepesi Otel Spor Tesislerinde gerçekleştiren Antalyaspor, bu yıl da 2024-2025 sezon hazırlıkları için Burdur'a geliyor.

 

Kulüp Başkanı Sinan Boztepe, yeni Teknik Direktör Alex de Souza ve Yardımcısı Marco Aurelio ile birlikte geçtiğimiz ay Burdur’a gelerek İstiklal Yerleşkesinde yer alan MAKÜ Alternatif Sporlar, Sporcu Eğitimi ve Kamp Merkezi bünyesinde bulunan idman sahaları, stadyum, otel ve diğer tesisleri yerinde incelediler.

Bu incelemelerin ardından Başkan Boztepe, Alex de Souza ve beraberlerindeki heyet, bu sezon kampını da Burdur’da Lavanta Tepesi Otel’de yapma kararı aldı. Yaklaşık 13 gün sürecek olan kamp için Antalyaspor, 07 Temmuz Pazar günü otele giriş yapacak. Kamp süresince hazırlık maçlarının da yapılacağı bu dönemde, futbolcular yeni sezona MAKÜ Tesislerinde hazırlanacak.

Antalyaspor'un Burdur kampı, hem takımın yeni sezon öncesi performansını artırmak hem de teknik ekip ile futbolcular arasındaki uyumu güçlendirmek adına büyük önem taşıyor. Bu süreçte, yeni teknik direktör Alex de Souza'nın takımı tanıması ve futbolculara kendi oyun felsefesini aktarması için de önemli bir fırsat olacak. Ayrıca, Lavanta Tepesi Otel’in sunduğu modern ve konforlu tesisler, futbolcuların en iyi şekilde antrenman yapmasına olanak sağlayacak.

Antalyaspor taraftarları da bu kamp süresince takımlarını yalnız bırakmayarak, Burdur’da yapılacak hazırlık maçlarına yoğun ilgi göstermeleri bekleniyor. Bu ilgi, futbolculara moral kaynağı olurken, kampın daha verimli geçmesine katkı sağlayacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.