UYUŞTURUCU MÜPTELASI ŞAHISLAR YAKALANDI

ASAYİŞ 29.09.2018 - 12:51, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4155+ kez okundu.
 

UYUŞTURUCU MÜPTELASI ŞAHISLAR YAKALANDI

Güvenlik güçlerimiz tarafından İlimiz genelinde uyuşturucu satan, kullanan ve ekimini yapan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalara aralıksız devam edilmektedir.
Bu kapsamda İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 27.09.2018 günü 19.20 sıralarında, İlimiz Pazar Mahallesi Ulu Camii yanında bulunan umumi tuvaletlerde uyuşturucu madde kullanan şahısların bulunduğu bilgisi alınması üzerine, olay yerinde üç kişi yakalanmıştır. Olay yerinde ve şahıslar üzerinde yapılan kontrollerde; 0.77 gram eroin maddesi, eroin içiminde kullanılan alüminyum folyo ve kırmızı reçeteye tabi 2 adet uyuşturucu hap ele geçirilmiş, şahıslar hakkında TCK 191. Maddesine Muhalefet’ten (Kullanmak İçin Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak) işlemler başlatılmıştır. Vatandaşlarımızın da bu konuda hassasiyet göstererek şüpheli gördükleri durumları zaman kaybetmeden güvenlik güçlerimize bildirmeleri uyuşturucu satan, kullanan ve ekimini yapan şahısların yakalanması açısından büyük önem arz etmektedir.  
Güvenlik güçlerimiz tarafından İlimiz genelinde uyuşturucu satan, kullanan ve ekimini yapan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalara aralıksız devam edilmektedir.

Bu kapsamda İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 27.09.2018 günü 19.20 sıralarında, İlimiz Pazar Mahallesi Ulu Camii yanında bulunan umumi tuvaletlerde uyuşturucu madde kullanan şahısların bulunduğu bilgisi alınması üzerine, olay yerinde üç kişi yakalanmıştır.

Olay yerinde ve şahıslar üzerinde yapılan kontrollerde; 0.77 gram eroin maddesi, eroin içiminde kullanılan alüminyum folyo ve kırmızı reçeteye tabi 2 adet uyuşturucu hap ele geçirilmiş, şahıslar hakkında TCK 191. Maddesine Muhalefet’ten (Kullanmak İçin Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak) işlemler başlatılmıştır.

Vatandaşlarımızın da bu konuda hassasiyet göstererek şüpheli gördükleri durumları zaman kaybetmeden güvenlik güçlerimize bildirmeleri uyuşturucu satan, kullanan ve ekimini yapan şahısların yakalanması açısından büyük önem arz etmektedir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.