Yaşlı Hastalara Skandal İddia: "Zaten Ölecek, Neyin Peşindesiniz?

DÜNYA 23.10.2024 - 14:19, Güncelleme: 23.10.2024 - 14:19 134 kez okundu.
 

Yaşlı Hastalara Skandal İddia: "Zaten Ölecek, Neyin Peşindesiniz?

Ersoy Hastanesi hakkında şok edici iddialar ortaya atıldı.
 Daha önce yenidoğan bebeklerle ilgili skandallarla gündeme gelen hastanenin, bu kez yaşlı hastalar üzerinden ticaret yaptığı öne sürülüyor. Sözcü TV’ye konuşan bir hasta yakını, hastanede beklerken personelin “Zaten yakınınız ölecek, yaşadığı kadar yaşamış,” şeklinde bir ifade kullandığını duyduğunu iddia etti. Hastane yönetimi, bu suçlamaları reddederken, yaşanan olaylar hastanenin etik standartlarını ve yaşlı hastaların bakımındaki uygulamaları sorgulattı. Hasta yakınları, yanlış tedavi ve bakımsızlık nedeniyle yakınlarını kaybettiklerini dile getirerek, hastanede taşeron çalışanların tercih edilip, ucuz iş gücüne başvurulduğunu da öne sürdü. Bu iddialar, sağlık sektöründe etik sorunların daha da görünür hale gelmesine yol açtı.
Ersoy Hastanesi hakkında şok edici iddialar ortaya atıldı.

 Daha önce yenidoğan bebeklerle ilgili skandallarla gündeme gelen hastanenin, bu kez yaşlı hastalar üzerinden ticaret yaptığı öne sürülüyor. Sözcü TV’ye konuşan bir hasta yakını, hastanede beklerken personelin “Zaten yakınınız ölecek, yaşadığı kadar yaşamış,” şeklinde bir ifade kullandığını duyduğunu iddia etti.

Hastane yönetimi, bu suçlamaları reddederken, yaşanan olaylar hastanenin etik standartlarını ve yaşlı hastaların bakımındaki uygulamaları sorgulattı. Hasta yakınları, yanlış tedavi ve bakımsızlık nedeniyle yakınlarını kaybettiklerini dile getirerek, hastanede taşeron çalışanların tercih edilip, ucuz iş gücüne başvurulduğunu da öne sürdü.

Bu iddialar, sağlık sektöründe etik sorunların daha da görünür hale gelmesine yol açtı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.