YAT TURUNDA ENGELLİ KIZI TACİZ EDEN OKUL MÜDÜRÜ TUTUKLANDI

YAŞAM 28.09.2022 - 18:19, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4885+ kez okundu.
 

YAT TURUNDA ENGELLİ KIZI TACİZ EDEN OKUL MÜDÜRÜ TUTUKLANDI

Burada örencileri ve okul görevlileri birlikte tekne turuna çıkardığı okul öğrencilerinden G.T. İle yakın temas kurmasının ardından hakkında suç duyurusu yapılan müdür tutuklandı
Burada örencileri ve okul görevlileri birlikte tekne turuna çıkardı. Tekne turunda teknenin üst katına çıkardığı Okul öğrencilerinden G.T’ ile yakın temas olarak kendi ellerini kızın elleri ile birleştirerek yanına uzandığı sırada teknede bulunan tatilcilerin tepkisi ile karşılaşan Okul Müdürü Muhammet Akçinkaya apar topar kızı alarak tur teknesinin alt katına inerek deniz polisinin gelmesi ile birlikte göz altına alınarak Göcek Jandarma karakoluna getirilmiştir. Olay sonrasında Burdur Valisi Ali Arslantaş, Tacizci okul müdürünün görevden uzaklaştırılmasını ve bu görevine dönmemesini sağlamıştır. Fethiye savcılığınca serbest kalan tacizci müdür 1 gün sonra tekrar göz altına alındı. Çıkarıldığı Burdur Gölhisar Mahkemesi Sulh Ceza hakimliği tarafından müdür tutuklandı.. CHPBURDUR MİLLETVEKİLİ GÖKER SÜRECİ TAKİP EDECEK CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker, Olayın kendisine intikal etmesinin ardından gerekli girişimlerde bulunmasına karşılık Göcek adli makamlarınca Tacizci Müdür Serbest bırakılmıştır. Mağdurların Burdur Gölhisar Adliyesindeki ifadelerinin alınmasından sonra Tacizci Müdür Tutuklanmıştır Göker açıklamasına şu şekilde devam etti. Söz konusu elim olayın yasal sürecini takip edeceğimin bilinmesini ister, mağdur olan çocuğumuzun ve olaya konu olan kişinin aile fertlerini de düşünerek davranılması konusunda tüm vatandaşlarımızın göstermiş olduğumuz hassasiyeti anlayışla karşılayacağını düşünüyor saygılarımı sunuyorum.  
Burada örencileri ve okul görevlileri birlikte tekne turuna çıkardığı okul öğrencilerinden G.T. İle yakın temas kurmasının ardından hakkında suç duyurusu yapılan müdür tutuklandı

Burada örencileri ve okul görevlileri birlikte tekne turuna çıkardı. Tekne turunda teknenin üst katına çıkardığı Okul öğrencilerinden G.T’ ile yakın temas olarak kendi ellerini kızın elleri ile birleştirerek yanına uzandığı sırada teknede bulunan tatilcilerin tepkisi ile karşılaşan Okul Müdürü Muhammet Akçinkaya apar topar kızı alarak tur teknesinin alt katına inerek deniz polisinin gelmesi ile birlikte göz altına alınarak Göcek Jandarma karakoluna getirilmiştir.

Olay sonrasında Burdur Valisi Ali Arslantaş, Tacizci okul müdürünün görevden uzaklaştırılmasını ve bu görevine dönmemesini sağlamıştır. Fethiye savcılığınca serbest kalan tacizci müdür 1 gün sonra tekrar göz altına alındı. Çıkarıldığı Burdur Gölhisar Mahkemesi Sulh Ceza hakimliği tarafından müdür tutuklandı..

CHPBURDUR MİLLETVEKİLİ GÖKER SÜRECİ TAKİP EDECEK

CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker, Olayın kendisine intikal etmesinin ardından gerekli girişimlerde bulunmasına karşılık Göcek adli makamlarınca Tacizci Müdür Serbest bırakılmıştır. Mağdurların Burdur Gölhisar Adliyesindeki ifadelerinin alınmasından sonra Tacizci Müdür Tutuklanmıştır Göker açıklamasına şu şekilde devam etti. Söz konusu elim olayın yasal sürecini takip edeceğimin bilinmesini ister, mağdur olan çocuğumuzun ve olaya konu olan kişinin aile fertlerini de düşünerek davranılması konusunda tüm vatandaşlarımızın göstermiş olduğumuz hassasiyeti anlayışla karşılayacağını düşünüyor saygılarımı sunuyorum.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.