Yaz-kış Burdur'un tercihi Kayımoğlu dondurma!

DÜNYA 06.02.2024 - 21:24, Güncelleme: 06.02.2024 - 21:24 2946+ kez okundu.
 

Yaz-kış Burdur'un tercihi Kayımoğlu dondurma!

Burdur’da üç nesildir dondurmacılık yapan Kayımoğlu Dondurma doğallığıyla yaz-kış vatandaşın tercihi oluyor.
  Dondurma Burdur’da ilk nasıl yapıldıysa aynı tarifle üretmeye devam ettiğini belirten Kayımoğlu Dondurma işletmecisi Refik Çokşen Salı Pazarının oradaki Kayımoğlu Dondurmada hizmet vermeye devam ediyor. Malzemelere çok zam geldiğini ama Kayımoğlu olarak piyasada hem doğal hem de en uygun dondurmayı imal ettiklerini anlatan Refik Çokşen, “Dededen toruna bu işi yapıyoruz ve 40 yılı aşkın bir süredir bu işi severek üretip Burdur halkına hizmet sunuyoruz. Kışında birçok vatandaşımız Kayımoğlu Dondurmayı tercih ediyor. Ayrıca dondurmanın yanında yine dedemin tarifi olan ceviz ezmesini de yapıyoruz. Bizi tercih eden müşterilerimize dondurmanın yanında özel tarif ceviz ezmesi de ikram ediyoruz. Vatandaşın ilgisinden dolayı oldukça memnunuz. Bizi tercih eden herkese teşekkür ederiz” dedi. Çocukluğundan beri Kayımoğlu Dondurmayı tercih ettiğini anlatan Ahmet Yıldız (50), “Dedem bizi Kayımoğlu Dondurmaya getirir dondurma ceviz ezmesi alırdı. Bugün aynı lezzeti Salı Pazarının oradaki Kayımoğlu Dondurmada alıyorum. Bende torunlarımı buraya getiriyorum, onlarda benim çocukluğumun lezzetlerini tatsınlar istiyorum” şeklinde konuştu.      
Burdur’da üç nesildir dondurmacılık yapan Kayımoğlu Dondurma doğallığıyla yaz-kış vatandaşın tercihi oluyor.

 

Dondurma Burdur’da ilk nasıl yapıldıysa aynı tarifle üretmeye devam ettiğini belirten Kayımoğlu Dondurma işletmecisi Refik Çokşen Salı Pazarının oradaki Kayımoğlu Dondurmada hizmet vermeye devam ediyor.

Malzemelere çok zam geldiğini ama Kayımoğlu olarak piyasada hem doğal hem de en uygun dondurmayı imal ettiklerini anlatan Refik Çokşen, “Dededen toruna bu işi yapıyoruz ve 40 yılı aşkın bir süredir bu işi severek üretip Burdur halkına hizmet sunuyoruz. Kışında birçok vatandaşımız Kayımoğlu Dondurmayı tercih ediyor. Ayrıca dondurmanın yanında yine dedemin tarifi olan ceviz ezmesini de yapıyoruz. Bizi tercih eden müşterilerimize dondurmanın yanında özel tarif ceviz ezmesi de ikram ediyoruz. Vatandaşın ilgisinden dolayı oldukça memnunuz. Bizi tercih eden herkese teşekkür ederiz” dedi.

Çocukluğundan beri Kayımoğlu Dondurmayı tercih ettiğini anlatan Ahmet Yıldız (50), “Dedem bizi Kayımoğlu Dondurmaya getirir dondurma ceviz ezmesi alırdı. Bugün aynı lezzeti Salı Pazarının oradaki Kayımoğlu Dondurmada alıyorum. Bende torunlarımı buraya getiriyorum, onlarda benim çocukluğumun lezzetlerini tatsınlar istiyorum” şeklinde konuştu.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.