Yeni Zam Açıklandı: Maaşlardaki O Miktar 7 Bin Lira Birden Yükselecek

DÜNYA 22.03.2024 - 21:56, Güncelleme: 22.03.2024 - 21:56 1843+ kez okundu.
 

Yeni Zam Açıklandı: Maaşlardaki O Miktar 7 Bin Lira Birden Yükselecek

Kamu bankaları, halihazırda 5 bin TL promosyon alan emekliler için ödenecek yeni kampanya tutarını açıkladı.
 25 Mart itibarıyla başvuruları alınacak olan promosyon ödemeleri, 28 Mart perşembe günü zamlı şekilde hesaplara yatırılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kayseri mitinginde yaptığı açıklama ile emekli maaşını Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank'tan alan milyonlarca emeklinin promosyon ödemelerine zam geleceği belirtilmişti. Halihazırda alınan maaş oranına göre artmakta olan kampanyada üst sınır, 5 bin TL olarak gerçekleşmekteydi. Erdoğan, yapılan değişiklik sonucunda emeklilerin promosyon ödemelerinin güncelleneceğinin haberini verdi. 7 BİN LİRA BİRDEN YÜKSELECEK 5 bin liralık emekli promosyonları, yine alınan maaş oranına göre değişiklik gösterecek ve 12 bin liraya kadar yükselecek. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, zamlı promosyon başvurularının 25 Mart tarihi itibarıyla alınacağını ve 28 Mart'ta emeklilerin hesaplarına aktarılacağını belirtti. HANGİ EMEKLİ MAAŞINA NE KADAR PROMOSYON ÖDENECEK? Bankalar, henüz hangi maaş aralığına ne kadar promosyon ödeneceğini açıklamazken, dul ve yetim aylığı alan ve aylık geliri 10 bin liranın altında kalan vatandaşlar için 8 bin liralık, en düşük emekli aylığı alanlar için 10 bin liralık ve bu tutarın üzerinde maaş alan emekliler içinse 12 bin liralık promosyon ödemelerinin yapılacağı tahmin ediliyor. Kaynak: HalkTV
Kamu bankaları, halihazırda 5 bin TL promosyon alan emekliler için ödenecek yeni kampanya tutarını açıkladı.



 25 Mart itibarıyla başvuruları alınacak olan promosyon ödemeleri, 28 Mart perşembe günü zamlı şekilde hesaplara yatırılacak.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kayseri mitinginde yaptığı açıklama ile emekli maaşını Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank'tan alan milyonlarca emeklinin promosyon ödemelerine zam geleceği belirtilmişti.

Halihazırda alınan maaş oranına göre artmakta olan kampanyada üst sınır, 5 bin TL olarak gerçekleşmekteydi. Erdoğan, yapılan değişiklik sonucunda emeklilerin promosyon ödemelerinin güncelleneceğinin haberini verdi.

7 BİN LİRA BİRDEN YÜKSELECEK
5 bin liralık emekli promosyonları, yine alınan maaş oranına göre değişiklik gösterecek ve 12 bin liraya kadar yükselecek. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, zamlı promosyon başvurularının 25 Mart tarihi itibarıyla alınacağını ve 28 Mart'ta emeklilerin hesaplarına aktarılacağını belirtti.

HANGİ EMEKLİ MAAŞINA NE KADAR PROMOSYON ÖDENECEK?
Bankalar, henüz hangi maaş aralığına ne kadar promosyon ödeneceğini açıklamazken, dul ve yetim aylığı alan ve aylık geliri 10 bin liranın altında kalan vatandaşlar için 8 bin liralık, en düşük emekli aylığı alanlar için 10 bin liralık ve bu tutarın üzerinde maaş alan emekliler içinse 12 bin liralık promosyon ödemelerinin yapılacağı tahmin ediliyor.

Kaynak: HalkTV

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.