Yere düşen 200 TL'yi alan vatandaş şoka uğradı, işte nedeni

DÜNYA 14.03.2024 - 22:42, Güncelleme: 14.03.2024 - 22:42 2467+ kez okundu.
 

Yere düşen 200 TL'yi alan vatandaş şoka uğradı, işte nedeni

200 TL görünümündeki seçim broşür ses getirdi! Dikkat çeken ekonomi mesajı....
DEVA Partisi'nin 31 Mart seçimleri öncesinde Kırşehir Belediye Başkan Adayı Bayram Yıldız için hazırladığı seçim broşürü büyük ses getirdi. 200 TL görünümündeki broşür açıldığında "Ali Babacan'ın ekonomi patronu olduğu dönemde piyasaya sürülen 200 lira ile ne alınıyordu?" sorusu ve "5 gram altın, 130 lt süt, 15 kg dana eti" gibi yanıtlar yer alıyor. 31 Mart yerel seçimleri öncesinde DEVA Partisi tarafından hazırlanan seçim broşürü sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.ALİ BABACAN MESAJI Kırşehir Belediye Başkan adayı Bayram Yıldız için hazırlanan ve 200 TL görünümünde hazırlanan broşür açıldığında DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın dikkat çeken bir mesajıyla karşılaşılıyor. "200 LİRA İLE NELER ALINIYORDU?" İnternete düşen videoda açılan 200 TL görünümündeki broşürde "Ali Babacan'ın ekonomi patronu olduğu dönemde piyasaya sürülen 200 lira ile ne alınıyordu?" sorusu ile "5 gram altın, 130 lt süt, 15 kg dana eti" gibi yanıtların yer aldığı görülüyor. Kaynak: Haber Merkezi
200 TL görünümündeki seçim broşür ses getirdi! Dikkat çeken ekonomi mesajı....


DEVA Partisi'nin 31 Mart seçimleri öncesinde Kırşehir Belediye Başkan Adayı Bayram Yıldız için hazırladığı seçim broşürü büyük ses getirdi. 200 TL görünümündeki broşür açıldığında "Ali Babacan'ın ekonomi patronu olduğu dönemde piyasaya sürülen 200 lira ile ne alınıyordu?" sorusu ve "5 gram altın, 130 lt süt, 15 kg dana eti" gibi yanıtlar yer alıyor.
31 Mart yerel seçimleri öncesinde DEVA Partisi tarafından hazırlanan seçim broşürü sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.ALİ BABACAN MESAJI
Kırşehir Belediye Başkan adayı Bayram Yıldız için hazırlanan ve 200 TL görünümünde hazırlanan broşür açıldığında DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın dikkat çeken bir mesajıyla karşılaşılıyor.

"200 LİRA İLE NELER ALINIYORDU?"
İnternete düşen videoda açılan 200 TL görünümündeki broşürde "Ali Babacan'ın ekonomi patronu olduğu dönemde piyasaya sürülen 200 lira ile ne alınıyordu?" sorusu ile "5 gram altın, 130 lt süt, 15 kg dana eti" gibi yanıtların yer aldığı görülüyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.