AMATÖR SPOR HAFTASI TÖRENLE BAŞLADI

SPOR 10.10.2016 - 11:11, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3157+ kez okundu.
 

AMATÖR SPOR HAFTASI TÖRENLE BAŞLADI

Burdur Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından Amatör Spor Haftası etkinliklerinin 10-16 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirileceği belirtildi.
Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğünce 81 İlde sportif faaliyetler ile farkındalık oluşturarak halkımızın düzenli fiziksel aktivite alışkanlığına özendirilmesi, İl Spor Merkezine kayıt yaparak spora başlayan çocukların müsabaka tecrübesi kazanması ve buna yönelik müsabaka düzenlenmesi amacıyla 10-16 Ekim 2016 tarihleri arasında Burdur da Amatör Spor Haftası Etkinlikleri gerçekleştirilecek. Burdur’da da Amatör Spor Haftası çeşitli etkinliklerle kutlanacak Amatör Spor Haftası boyunca çeşitli sportif faaliyetlerde düzenlenecek. Amatör Spor Haftası kapsamında Burdur da çeşitli etkinlikler ile kutlanacak hafta içinde Hafta başlangıcında, 10 Ekim’de Burdur Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Burdur Amatör Kulüpler Federasyonu Başkanlığı tarafından Cumhuriyet Meydanında saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Atatürk Anıtına Çelenkler konuldu. 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Meydanından Cumhuriyet Meydanına kadar yapılacak yürüyüş ise iç güvenlik harekatı sırasında şehit edilen asker ve sivillerin anısına saygı için iptal edildi Hafta boyunca Burdur Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Burdur Amatör Spor Kulüpleri ve Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi tarafından, çeşitli tarihlerde basketbol, Atletizm, Futsal, Okçuluk Voleybol ve Masa Tenisi,  Hentbol, Özel Sporcular Voleybol, Badminton ve Satranç müsabakaları düzenlenecek.  
Burdur Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından Amatör Spor Haftası etkinliklerinin 10-16 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirileceği belirtildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğünce 81 İlde sportif faaliyetler ile farkındalık oluşturarak halkımızın düzenli fiziksel aktivite alışkanlığına özendirilmesi, İl Spor Merkezine kayıt yaparak spora başlayan çocukların müsabaka tecrübesi kazanması ve buna yönelik müsabaka düzenlenmesi amacıyla 10-16 Ekim 2016 tarihleri arasında Burdur da Amatör Spor Haftası Etkinlikleri gerçekleştirilecek.

Burdur’da da Amatör Spor Haftası çeşitli etkinliklerle kutlanacak Amatör Spor Haftası boyunca çeşitli sportif faaliyetlerde düzenlenecek.

Amatör Spor Haftası kapsamında Burdur da çeşitli etkinlikler ile kutlanacak hafta içinde Hafta başlangıcında, 10 Ekim’de Burdur Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Burdur Amatör Kulüpler Federasyonu Başkanlığı tarafından Cumhuriyet Meydanında saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Atatürk Anıtına Çelenkler konuldu. 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Meydanından Cumhuriyet Meydanına kadar yapılacak yürüyüş ise iç güvenlik harekatı sırasında şehit edilen asker ve sivillerin anısına saygı için iptal edildi

Hafta boyunca Burdur Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Burdur Amatör Spor Kulüpleri ve Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi tarafından, çeşitli tarihlerde basketbol, Atletizm, Futsal, Okçuluk Voleybol ve Masa Tenisi,  Hentbol, Özel Sporcular Voleybol, Badminton ve Satranç müsabakaları düzenlenecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.