BAŞKAN COVİT-19, SONRASI ESNAFI ZİYARET ETTİ.

GÜNDEM 01.06.2020 - 20:09, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3259+ kez okundu.
 

BAŞKAN COVİT-19, SONRASI ESNAFI ZİYARET ETTİ.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 1 Haziran itibariyle yeniden iş yerlerini açan esnafları ziyaret ederek hayırlı işler diledi.
Koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında geçici olarak kapanan restoran ve kafelerin normalleşme süreci çerçevesinde hizmet vermeye başladı. Başkan Ercengiz,iş yeri sahipleri ve çalışanları ile uzun süre sohbet ederek, tedbirlere  uygulanması konusunda uyardı.  Belediye’ye bağlı ekipler de açılan işletmelerde dezenfekte çalışmaları yaptı. Gerçekleştirdiği ziyaret hakkında bilgi aktaran Başkan Ercnegiz “Yaklaşık 2,5 aydır kapalı olan ve 1 Haziran itibariyle normalleşme sürecinde yeniden açılan kent merkezinde ki iş yerlerimizi İl Başkanımızla birlikte ziyaret ettik. İş yerlerinin açılması, Ekonominin çarklarının dönmesi açısından önemli. Ama vatandaşımızda tedbirlere uyarak, gerekli önlemleri alarak hem iş yerlerinde hem de vatandaşımız açısından tedbirleri alarak salgın riskini taşıdığımız şu günlerde hastalık varsa eğer bulaştırmamak istiyoruz. Bizde Yerel Yönetim olarak, kolluk kuvvetlerimiz ile birlikte iş yerlerinde gerekli denetimleri yapacağız. Vatandaşımızın en etkin şekilde korunmasının yöntemlerini zaten 2,5-3 aydır uyguluyoruz, uygulamaya da devam edeceğiz. Burdur bu anlamda iyi bir sınav verdi. Esnaf arkadaşlarında bize yardımcı olacağını düşünüyoruz. Çünkü insan sağlığı bu başka bir şey değil. Önce insan sağlığı olduğu için herkes üzerine düşen görevi yaparsa bu süreci de en iyi şekilde atlatacağımızı da umut ediyorum.” Dedi.  
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 1 Haziran itibariyle yeniden iş yerlerini açan esnafları ziyaret ederek hayırlı işler diledi.

Koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında geçici olarak kapanan restoran ve kafelerin normalleşme süreci çerçevesinde hizmet vermeye başladı. Başkan Ercengiz,iş yeri sahipleri ve çalışanları ile uzun süre sohbet ederek, tedbirlere  uygulanması konusunda uyardı.  Belediye’ye bağlı ekipler de açılan işletmelerde dezenfekte çalışmaları yaptı.

Gerçekleştirdiği ziyaret hakkında bilgi aktaran Başkan Ercnegiz “Yaklaşık 2,5 aydır kapalı olan ve 1 Haziran itibariyle normalleşme sürecinde yeniden açılan kent merkezinde ki iş yerlerimizi İl Başkanımızla birlikte ziyaret ettik. İş yerlerinin açılması, Ekonominin çarklarının dönmesi açısından önemli. Ama vatandaşımızda tedbirlere uyarak, gerekli önlemleri alarak hem iş yerlerinde hem de vatandaşımız açısından tedbirleri alarak salgın riskini taşıdığımız şu günlerde hastalık varsa eğer bulaştırmamak istiyoruz. Bizde Yerel Yönetim olarak, kolluk kuvvetlerimiz ile birlikte iş yerlerinde gerekli denetimleri yapacağız. Vatandaşımızın en etkin şekilde korunmasının yöntemlerini zaten 2,5-3 aydır uyguluyoruz, uygulamaya da devam edeceğiz. Burdur bu anlamda iyi bir sınav verdi. Esnaf arkadaşlarında bize yardımcı olacağını düşünüyoruz. Çünkü insan sağlığı bu başka bir şey değil. Önce insan sağlığı olduğu için herkes üzerine düşen görevi yaparsa bu süreci de en iyi şekilde atlatacağımızı da umut ediyorum.” Dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.