Başkan Ercengiz iftarda müjdeyi verdi

DÜNYA 25.03.2024 - 21:16, Güncelleme: 25.03.2024 - 21:16 1618+ kez okundu.
 

Başkan Ercengiz iftarda müjdeyi verdi

Burdur Belediyesi’nce Ramazan ayı boyunca her gün bir mahallede hazırlanan iftar sofraları kurulmaya devam ediyor.
Başkan Ercengiz Bahçelievler Mahallesi sakinleriyle buluştu  Bahçelievler Mahallesi sakinleriyle iftarda buluşan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, mahalle sakinlerine semt pazarı ve kütüphane müjdesi verdi.  Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Bahçelievler Mahallesi sakinleriyle iftar yemeğinde buluştu. Bahçelievler Mahallesi’nde kurulan Gönül Sofrasına Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Say, belediye ve il genel meclis üyeleri ile çok sayıda mahalle sakini katıldı. İftar yemeğinde konuşan Başkan Ercengiz, “İşimiz gücümüz Burdur dedik gece gündüz demeden çalıştık. Bahçelievler Mahallemiz Burdur’umuzun en nezih mahallelerinden biri. Sizlerden aldığımız geri bildirimlerde semt pazarı talebiniz var. Manavlar Odamızla görüşerek bahar aylarından itibaren burada bir semt pazarı çalışması yapacağız. Bu alanda arz ve talep oluşursa kalıcı bir semt pazarına dönüştürmek için de adımımızı atacağız. Bu mahalle öğrencilerimizin yoğun olduğu bir bölge. Her vize döneminde, her final döneminde Konferans ve Sergi Salonumuzu açıp gençlerimizin ders çalışabilecekleri bir ortam oluşturduk. Şimdi öğrencilerimize yönelik bir şehir kütüphanesi yapacağız. Bunun için çalışmalarımıza başlayacağız. Vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda projelerimize yön veriyoruz. Bundan sonraki dönemde de üstüne koyarak Burdur’umuza güzel hizmetleri kazandırmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.
Burdur Belediyesi’nce Ramazan ayı boyunca her gün bir mahallede hazırlanan iftar sofraları kurulmaya devam ediyor.



Başkan Ercengiz Bahçelievler Mahallesi sakinleriyle buluştu 
Bahçelievler Mahallesi sakinleriyle iftarda buluşan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, mahalle sakinlerine semt pazarı ve kütüphane müjdesi verdi. 
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Bahçelievler Mahallesi sakinleriyle iftar yemeğinde buluştu. Bahçelievler Mahallesi’nde kurulan Gönül Sofrasına Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Say, belediye ve il genel meclis üyeleri ile çok sayıda mahalle sakini katıldı.
İftar yemeğinde konuşan Başkan Ercengiz, “İşimiz gücümüz Burdur dedik gece gündüz demeden çalıştık. Bahçelievler Mahallemiz Burdur’umuzun en nezih mahallelerinden biri. Sizlerden aldığımız geri bildirimlerde semt pazarı talebiniz var. Manavlar Odamızla görüşerek bahar aylarından itibaren burada bir semt pazarı çalışması yapacağız. Bu alanda arz ve talep oluşursa kalıcı bir semt pazarına dönüştürmek için de adımımızı atacağız. Bu mahalle öğrencilerimizin yoğun olduğu bir bölge. Her vize döneminde, her final döneminde Konferans ve Sergi Salonumuzu açıp gençlerimizin ders çalışabilecekleri bir ortam oluşturduk. Şimdi öğrencilerimize yönelik bir şehir kütüphanesi yapacağız. Bunun için çalışmalarımıza başlayacağız. Vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda projelerimize yön veriyoruz. Bundan sonraki dönemde de üstüne koyarak Burdur’umuza güzel hizmetleri kazandırmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.