BAŞKAN MUTLU SÜNNET OLAN ÇOCUKLARI ZİYARET ETTİ

YAŞAM 11.08.2016 - 18:30, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3421+ kez okundu.
 

BAŞKAN MUTLU SÜNNET OLAN ÇOCUKLARI ZİYARET ETTİ

Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, Geleneksel Sünnet Şöleni Programı çerçevesinde bu yıl sünnet ettirilen çocukları ziyaret ederek geçmiş olsun temennisinde bulundu.
Sosyal belediyeciliğe önem veriyoruz Sosyal belediyeciliğe büyük önem verdiklerini  belirten Başkan Mutlu, sünnet olan çocuklara ve ailelerine geçmiş olsun dileğinde bulundu. Halka hizmetin hakka hizmet etmekle aynı olduğunu vurgulayan Mutlu “Sosyal belediyeciliğin sorumluluklarını yerine getirmek bizim görevimizdir. Sünnet, hem dinimizin hem de geleneğimizin bir gereğidir. Sünnet olan tüm çocuklarımıza geçmiş olsun diyorum” dedi.  Bucak Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Geleneksel Sünnet Şöleni Programı çerçevesinde 100 çocuk erkekliğe ilk adımı attı. 25 Temmuzdan   itibaren Zabıta müdürlüğünce  sünnet kayıtları yapılan çocuklar Bucak Devlet Hastahanesi ve Özel Lider Hastanesi’nin , uzman doktorları tarafından sünnet edildi.Sünnet olan çocukların asa’sından pelerinine şapkasından gömleğine sünnet kıyafetleri  Bucak Belediyesi tarafından karşılanacak.Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu  sünnet olan çocuklara ve ailelerine geçmiş olsun temennisinde bulunarak, onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.  
Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, Geleneksel Sünnet Şöleni Programı çerçevesinde bu yıl sünnet ettirilen çocukları ziyaret ederek geçmiş olsun temennisinde bulundu.

Sosyal belediyeciliğe önem veriyoruz

Sosyal belediyeciliğe büyük önem verdiklerini  belirten Başkan Mutlu, sünnet olan çocuklara ve ailelerine geçmiş olsun dileğinde bulundu. Halka hizmetin hakka hizmet etmekle aynı olduğunu vurgulayan Mutlu “Sosyal belediyeciliğin sorumluluklarını yerine getirmek bizim görevimizdir. Sünnet, hem dinimizin hem de geleneğimizin bir gereğidir. Sünnet olan tüm çocuklarımıza geçmiş olsun diyorum” dedi.

 Bucak Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Geleneksel Sünnet Şöleni Programı çerçevesinde 100 çocuk erkekliğe ilk adımı attı. 25 Temmuzdan   itibaren Zabıta müdürlüğünce  sünnet kayıtları yapılan çocuklar Bucak Devlet Hastahanesi ve Özel Lider Hastanesi’nin , uzman doktorları tarafından sünnet edildi.Sünnet olan çocukların asa’sından pelerinine şapkasından gömleğine sünnet kıyafetleri  Bucak Belediyesi tarafından karşılanacak.Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu  sünnet olan çocuklara ve ailelerine geçmiş olsun temennisinde bulunarak, onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.