BELEDİYE KALDIRIM ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

DİĞER 01.03.2016 - 13:54, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3472+ kez okundu.
 

BELEDİYE KALDIRIM ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Burdur Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından kaldırım yenileme çalışmaları devam ediyor.
Burdur Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Armağan İlci Mahallesi 105 Evlerde kaldırım yenileme çalışması başlatıldı. Aralık Ayı Meclis Toplantısında Fen İşleri Müdürlüğü’nün kaldırım metrekare birim maliyet fiyatı oylanmış ve kabul edilmişti. Mahalle muhtarları aracılığıyla Burdur Belediyesine ulaşan vatandaşlarımıza malzeme ve ölçü standartları belli olan kaldırımlar, Fen İşleri ekiplerince kaldırım yenileme hizmeti verilmeye başlandı. 2015 yılı içerisinde 25 bin metrekare kaldırım çalışması yapan Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, bu yıl da kaldırım yenileme çalışmalarını sürdürüyor. 105 Evlerde çalışmalarını sürdüren ekipler daha sonra planlanan bölgelerde çalışmalarını yapacak. Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Vatandaşlarımızın ulaşımlarını emniyetli bir şekilde yapabilmeleri sağlamak için engelli standartlarına uygun olarak kaldırım çalışmalarımıza devam ediyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana 2 yıl içerisinde kaldırım çalışmalarına önem verdik. 2016 yılında 35 bin metrekare kaldırım yenileme hedefimiz var. Kaynaklarımızı etkin ve verimli şekilde kullanarak daha yaşanabilir bir Burdur’u inşa edeceğiz” diye konuştu.   
Burdur Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından kaldırım yenileme çalışmaları devam ediyor.

Burdur Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Armağan İlci Mahallesi 105 Evlerde kaldırım yenileme çalışması başlatıldı. Aralık Ayı Meclis Toplantısında Fen İşleri Müdürlüğü’nün kaldırım metrekare birim maliyet fiyatı oylanmış ve kabul edilmişti. Mahalle muhtarları aracılığıyla Burdur Belediyesine ulaşan vatandaşlarımıza malzeme ve ölçü standartları belli olan kaldırımlar, Fen İşleri ekiplerince kaldırım yenileme hizmeti verilmeye başlandı.

2015 yılı içerisinde 25 bin metrekare kaldırım çalışması yapan Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, bu yıl da kaldırım yenileme çalışmalarını sürdürüyor. 105 Evlerde çalışmalarını sürdüren ekipler daha sonra planlanan bölgelerde çalışmalarını yapacak.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Vatandaşlarımızın ulaşımlarını emniyetli bir şekilde yapabilmeleri sağlamak için engelli standartlarına uygun olarak kaldırım çalışmalarımıza devam ediyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana 2 yıl içerisinde kaldırım çalışmalarına önem verdik. 2016 yılında 35 bin metrekare kaldırım yenileme hedefimiz var. Kaynaklarımızı etkin ve verimli şekilde kullanarak daha yaşanabilir bir Burdur’u inşa edeceğiz” diye konuştu. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.