BUCAK AK PARTİ’DE TAŞLAR YERİNDEN OYNADI

SİYASET 20.01.2017 - 17:03, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4377+ kez okundu.
 

BUCAK AK PARTİ’DE TAŞLAR YERİNDEN OYNADI

AK Parti Bucak İlçe Başkanlığı’nda, bir süredir yaşanan sıkıntılar nedeniyle Başkan Emrullah Ünal’ın istifa kararı aldığı haberleri kulislere bomba gibi düştü.
                             BUCAK AK PARTİ’DE TAŞLAR YERİNDEN OYNADI     AK Parti Bucak İlçe Başkanlığı’nda, bir süredir yaşanan sıkıntılar nedeniyle Başkan Emrullah Ünal’ın istifa kararı aldığı haberleri kulislere bomba gibi düştü.  AK Parti Bucak İlçe Başkanı Emrullah Ünal’ın geçtiğimiz günlerde istifa kararı alarak, yazdığı dilekçeyi AK Parti Burdur İl Başkanı Süleyman Faki’ye gönderdiği öne sürüldü. AK Parti Bucak İlçe Başkanı Emrullah Ünal ile ilgili dilekçenin Burdur İl Başkanı Süleyman Faki’nin masasında olduğu ifade edilmektedir.                                    İDDİA: UZUN ZAMANDIR SÜRE GELEN KRİZ… Farklı kaynaklardan alınan bilgiler doğrultusunda, yaşanan krizin uzun zamandır süre gelen olaylar ve partili Belediye Başkanı Süleyman Mutlu’nun yaşadığı adli süreçle alakalı olduğu iddia ediliyor. Bucak İlçe Başkanı Ünal’ın istifa dilekçesinin İl Başkanı Faki’ye ulaştığı ve konunun henüz netlik kazanmadığı ancak AK Parti Milletvekili Reşat Petek’in Bucak İlçe yönetiminin tamamının görevden alınması yönünde taleplerinin olduğu söylentiler arasında.                                                             ŞİMDİ NE OLACAK? Öte yandan, partide yaşanan bu krizle alakalı süreç önümüzdeki günlerde netlik kazanacak AK Parti İl Yönetimi ise iki seçenekli olarak meseleyi çözmeye çalıştığı iddia edildi. AK Parti İlçe Başkanı Emrullah Ünal’a göreve devam talimatı verecek ya da istifasının kabulü halında ise AK Parti İlçe Başkan yardımcısı ile yollarına devam edecekleri iddialar arasında yer almaktadır. AK Parti yönetimin tamamen görevi bırakıp bırakmayacağı ya da yalnızca ilçe başkanından geriye kalan yönetimin bayrağı devralıp almayacağı da merakla bekleniyor…    
AK Parti Bucak İlçe Başkanlığı’nda, bir süredir yaşanan sıkıntılar nedeniyle Başkan Emrullah Ünal’ın istifa kararı aldığı haberleri kulislere bomba gibi düştü.

                             BUCAK AK PARTİ’DE TAŞLAR YERİNDEN OYNADI   

 AK Parti Bucak İlçe Başkanlığı’nda, bir süredir yaşanan sıkıntılar nedeniyle Başkan Emrullah Ünal’ın istifa kararı aldığı haberleri kulislere bomba gibi düştü.

 AK Parti Bucak İlçe Başkanı Emrullah Ünal’ın geçtiğimiz günlerde istifa kararı alarak, yazdığı dilekçeyi AK Parti Burdur İl Başkanı Süleyman Faki’ye gönderdiği öne sürüldü. AK Parti Bucak İlçe Başkanı Emrullah Ünal ile ilgili dilekçenin Burdur İl Başkanı Süleyman Faki’nin masasında olduğu ifade edilmektedir.

                                   İDDİA: UZUN ZAMANDIR SÜRE GELEN KRİZ…

Farklı kaynaklardan alınan bilgiler doğrultusunda, yaşanan krizin uzun zamandır süre gelen olaylar ve partili Belediye Başkanı Süleyman Mutlu’nun yaşadığı adli süreçle alakalı olduğu iddia ediliyor. Bucak İlçe Başkanı Ünal’ın istifa dilekçesinin İl Başkanı Faki’ye ulaştığı ve konunun henüz netlik kazanmadığı ancak AK Parti Milletvekili Reşat Petek’in Bucak İlçe yönetiminin tamamının görevden alınması yönünde taleplerinin olduğu söylentiler arasında.  

                                                          ŞİMDİ NE OLACAK?

Öte yandan, partide yaşanan bu krizle alakalı süreç önümüzdeki günlerde netlik kazanacak AK Parti İl Yönetimi ise iki seçenekli olarak meseleyi çözmeye çalıştığı iddia edildi. AK Parti İlçe Başkanı Emrullah Ünal’a göreve devam talimatı verecek ya da istifasının kabulü halında ise AK Parti İlçe Başkan yardımcısı ile yollarına devam edecekleri iddialar arasında yer almaktadır. AK Parti yönetimin tamamen görevi bırakıp bırakmayacağı ya da yalnızca ilçe başkanından geriye kalan yönetimin bayrağı devralıp almayacağı da merakla bekleniyor…

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.