BUCAK BELEDİYESİ EKİPLERİ YOĞUN TEMPO İLE ÇALIŞIYOR

DİĞER 14.06.2016 - 10:14, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3378+ kez okundu.
 

BUCAK BELEDİYESİ EKİPLERİ YOĞUN TEMPO İLE ÇALIŞIYOR

Bucak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Ramazan ayında da çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Bucak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Çamlıca Mahallesi Kazım Karabekir Caddesinde parke ve kaldırım yapım çalışması, Yeni Mahalle ve Fatih Mahallesinde asfalt çalışması, Mehmet Akif Mahallesi 23 Caddesinde kaldırım çalışması, Yeni adliye karşısında ve Cami Mahallesi 334. Sokakta parke çalışması, Barbaros Mahallesi Grançay mevkiinde yol yapım çalışması gerçekleştiriliyor. Diğer taraftan Bucak Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri tarafından da Çukur Mahallesi, Cami Mahallesi Çavuşlar Mahallesin ve Alaattin Mahallesinde içme suyu yapım çalışması, Fatih Mahallesinde kanalizasyon çalışması, Yeni Mahallede ve Yeni Adliye karşısında yağmursuyu drenaj çalışması, İmam hatip lisesinin karşısında ise kanalizasyon çalışması gerçekleştiriliyor. Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, yapılan çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada, “Ekiplerimiz Ramazan ayında da yoğun tempo ile Bucak için çalışmalarına devam ediyor. Tüm ekibimize bu mübarek Ramazan ayında gösterdikleri özveriden dolayı teşekkür ediyorum. Çalışmalarımız Bucak için, Bucaklı hemşerilerimizin mutluluğu için aralıksız devam edecek” dedi.  
Bucak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Ramazan ayında da çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Bucak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Çamlıca Mahallesi Kazım Karabekir Caddesinde parke ve kaldırım yapım çalışması, Yeni Mahalle ve Fatih Mahallesinde asfalt çalışması, Mehmet Akif Mahallesi 23 Caddesinde kaldırım çalışması, Yeni adliye karşısında ve Cami Mahallesi 334. Sokakta parke çalışması, Barbaros Mahallesi Grançay mevkiinde yol yapım çalışması gerçekleştiriliyor. Diğer taraftan Bucak Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri tarafından da Çukur Mahallesi, Cami Mahallesi Çavuşlar Mahallesin ve Alaattin Mahallesinde içme suyu yapım çalışması, Fatih Mahallesinde kanalizasyon çalışması, Yeni Mahallede ve Yeni Adliye karşısında yağmursuyu drenaj çalışması, İmam hatip lisesinin karşısında ise kanalizasyon çalışması gerçekleştiriliyor.

Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, yapılan çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada, “Ekiplerimiz Ramazan ayında da yoğun tempo ile Bucak için çalışmalarına devam ediyor. Tüm ekibimize bu mübarek Ramazan ayında gösterdikleri özveriden dolayı teşekkür ediyorum. Çalışmalarımız Bucak için, Bucaklı hemşerilerimizin mutluluğu için aralıksız devam edecek” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.