BURDUR BELEDİYESİ ASFALT KAZIMA MAKİNESİNE KAVUŞTU

TEKNOLOJİ 26.02.2018 - 14:20, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3918+ kez okundu.
 

BURDUR BELEDİYESİ ASFALT KAZIMA MAKİNESİNE KAVUŞTU

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Belediye olarak makine parkına yeni aldıkları asfalt kazıma makinesini basın mensuplarına tanıttı.
     Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Belediye olarak yeni aldıkları asfalt kazıma makinesini basın mensuplarına tanıtırken “Elden gelen öğün olmaz olsa da oda bugün olmaz” atasözünü hatırlatarak başladı. Biliyorsunuz bir önceki seçimler öncesinde Sabahattin Akkaya, Burdur da seçimler için getirttiği asfalt yenilemeleri için getirttiği makineyi seçimlerde başarısız olmasının ardından geri göndertmişti. Biz de komşu il olan Isparta Belediyesinden makine getirterek çalışmalarımızı ise bu makine ile tamamlayarak halkımıza hizmet vermiştik.    Biz belediyenin şirketlerini 5.5 milyon liralık bir borç ile devir almıştık. Bizim için bundan sonra iş yapamazlar demişlerdi. Geldiğimiz noktada ise bizler Belediye’nin kaynaklarını doğru kullanarak bu gün itibarıyla belediyesine katkı sağlayan şirket seviyesine getirdik. Burada gördüğünüz makine belediyenin kendi şirketinin kendi öz sermeyesi ile edinilmiş bir maldır ve belediye hizmetlerinde kullanılacaktır. Belediye olarak edindiğimiz makine yaklaşık 300 bin Euro’ya alındı. Kullanılacak bu makine sonuçta kamu yararınadır. Biz sadece Burdur kent merkezine değil ilçelere de istenildiğinde hizmet vermeyi amaçlıyoruz. Biz bu değerde bir ekskavatörü de Burdur’a kazandırdık. Gündemi suni meseleler ile doldurarak insanları boş yere bu konular ile meşgul etmek istemiyorum. Ama biz gereksiz gündemlerden sıyrılarak bu makineyi burada sergiledik. Bugün asıl gündem arkamızdaki şeker fabrikası ve bu fabrikanın satış listesinde olmasıdır. 1955 yılında kurulan bu fabrika kurulduğu günden bu yana hizmet üretiyor asıl gündem bu olacağına burada sergilenen bu makine olmaktadır. Biz bunu söyledik “artık bu tiyatroyu” sona erdirdik dedi.  
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Belediye olarak makine parkına yeni aldıkları asfalt kazıma makinesini basın mensuplarına tanıttı.

     Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Belediye olarak yeni aldıkları asfalt kazıma makinesini basın mensuplarına tanıtırken “Elden gelen öğün olmaz olsa da oda bugün olmaz” atasözünü hatırlatarak başladı. Biliyorsunuz bir önceki seçimler öncesinde Sabahattin Akkaya, Burdur da seçimler için getirttiği asfalt yenilemeleri için getirttiği makineyi seçimlerde başarısız olmasının ardından geri göndertmişti. Biz de komşu il olan Isparta Belediyesinden makine getirterek çalışmalarımızı ise bu makine ile tamamlayarak halkımıza hizmet vermiştik.

   Biz belediyenin şirketlerini 5.5 milyon liralık bir borç ile devir almıştık. Bizim için bundan sonra iş yapamazlar demişlerdi. Geldiğimiz noktada ise bizler Belediye’nin kaynaklarını doğru kullanarak bu gün itibarıyla belediyesine katkı sağlayan şirket seviyesine getirdik. Burada gördüğünüz makine belediyenin kendi şirketinin kendi öz sermeyesi ile edinilmiş bir maldır ve belediye hizmetlerinde kullanılacaktır.

Belediye olarak edindiğimiz makine yaklaşık 300 bin Euro’ya alındı. Kullanılacak bu makine sonuçta kamu yararınadır. Biz sadece Burdur kent merkezine değil ilçelere de istenildiğinde hizmet vermeyi amaçlıyoruz. Biz bu değerde bir ekskavatörü de Burdur’a kazandırdık. Gündemi suni meseleler ile doldurarak insanları boş yere bu konular ile meşgul etmek istemiyorum. Ama biz gereksiz gündemlerden sıyrılarak bu makineyi burada sergiledik. Bugün asıl gündem arkamızdaki şeker fabrikası ve bu fabrikanın satış listesinde olmasıdır. 1955 yılında kurulan bu fabrika kurulduğu günden bu yana hizmet üretiyor asıl gündem bu olacağına burada sergilenen bu makine olmaktadır. Biz bunu söyledik “artık bu tiyatroyu” sona erdirdik dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.