BURDUR CHP AK PARTİ TEŞKİLATINA İADEYİ ZİYARET

GÜNDEM 23.08.2016 - 18:51, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3854+ kez okundu.
 

BURDUR CHP AK PARTİ TEŞKİLATINA İADEYİ ZİYARET

Burdur CHP İl Başkanı Barış Ayten birlikteliğinde yönetim kurulu üyeleri ile Belediye Meclis Üyeleri AK Parti teşkilatına iadeyi ziyarette bulundu.
Burdur CHP İl Başkanı Barış Ayten’in talebi üzerine gerçekleşen iadeyi ziyaret Burdur AK Parti Teşkilatının yeni yapılanmasına denk geldi. AK Parti Teşkilat Başkanı ve Yeni Yönetim Kurulu Üyeleri ziyaret için gelen CHP heyetini giriş de karşıladı. Sıcak bir atmosferde yapılan karşılama her iki partinin üyelerinin memnuniyeti yüzlerine yansıdı.   AK Parti İl Başkanı Dr. Süleyman Faki karşılamanın ardından misafirlerini ise toplantı salonuna aldı. Her iki İl Başkanı yan yana oturarak birlikte açıklamalar yaptılar. İlk açıklamayı ev sahibi AK Parti İl Başkanı Süleyman Faki yaptı.   AK Parti İl Başkanı Dr Süleyman Faki, 15 Temmuz tarihinin ülke siyasetinde önemli bir milat olduğunu belirterek ulusumuzun Fetö terör örgütü tarafından gerçekleştirmek istenilen kalkışma ve sözde darbe girişimi karşısında ulusun gücünü göstermesi bir destansı anı olarak kalacaktır. Ancak terör örgütlerine verilecek en büyük dersi gelecekte de vereceğine olan inancımız tamdır ülke olarak zor bir dönemden geçmekteyiz ve siyasette İstanbul da Kumkapıdaki mitingin ardından iktidarı ve muhalefeti ile birliktelik devam etmektedir   Burdur CHP İl Başkanı Barış Ayten, yaptığı aç ıklamada bizler aynı kentin birbirini tanıyan insanlarıyız. Bundan böyle bizim vatandaşlarımıza Burdur konusunda söyleyeceğimiz bu kentin sorunlarını birlikte çözebiliriz elbette siyasette fikir ve politikada ayrılıklarımız olacaktır. Ortak noktamız Burdur olmalıdır. Bu nedenle birlikteliğimizin ortak noktası Burdur menfaatleridir. Bizleri kabul ederek sıcak ortamı yaratan AK Parti İl Başkanı ve yönetimi nezdinde bütün partili partisiz Burdur halkına teşekkür ediyorum.   AK Parti ve CHP İl Başkanları tarafından yapılan açıklamaların ardından sıcak bir ortamda sohbet havasında bir müddet daha devam eden ziyaretin ardından CHP Heyeti geldikleri gibi AK Parti İl Yönetimi tarafından uğurlandı.
Burdur CHP İl Başkanı Barış Ayten birlikteliğinde yönetim kurulu üyeleri ile Belediye Meclis Üyeleri AK Parti teşkilatına iadeyi ziyarette bulundu.

Burdur CHP İl Başkanı Barış Ayten’in talebi üzerine gerçekleşen iadeyi ziyaret Burdur AK Parti Teşkilatının yeni yapılanmasına denk geldi. AK Parti Teşkilat Başkanı ve Yeni Yönetim Kurulu Üyeleri ziyaret için gelen CHP heyetini giriş de karşıladı. Sıcak bir atmosferde yapılan karşılama her iki partinin üyelerinin memnuniyeti yüzlerine yansıdı.

 

AK Parti İl Başkanı Dr. Süleyman Faki karşılamanın ardından misafirlerini ise toplantı salonuna aldı. Her iki İl Başkanı yan yana oturarak birlikte açıklamalar yaptılar. İlk açıklamayı ev sahibi AK Parti İl Başkanı Süleyman Faki yaptı.

 

AK Parti İl Başkanı Dr Süleyman Faki, 15 Temmuz tarihinin ülke siyasetinde önemli bir milat olduğunu belirterek ulusumuzun Fetö terör örgütü tarafından gerçekleştirmek istenilen kalkışma ve sözde darbe girişimi karşısında ulusun gücünü göstermesi bir destansı anı olarak kalacaktır. Ancak terör örgütlerine verilecek en büyük dersi gelecekte de vereceğine olan inancımız tamdır ülke olarak zor bir dönemden geçmekteyiz ve siyasette İstanbul da Kumkapıdaki mitingin ardından iktidarı ve muhalefeti ile birliktelik devam etmektedir

 

Burdur CHP İl Başkanı Barış Ayten, yaptığı aç ıklamada bizler aynı kentin birbirini tanıyan insanlarıyız. Bundan böyle bizim vatandaşlarımıza Burdur konusunda söyleyeceğimiz bu kentin sorunlarını birlikte çözebiliriz elbette siyasette fikir ve politikada ayrılıklarımız olacaktır. Ortak noktamız Burdur olmalıdır. Bu nedenle birlikteliğimizin ortak noktası Burdur menfaatleridir. Bizleri kabul ederek sıcak ortamı yaratan AK Parti İl Başkanı ve yönetimi nezdinde bütün partili partisiz Burdur halkına teşekkür ediyorum.

 

AK Parti ve CHP İl Başkanları tarafından yapılan açıklamaların ardından sıcak bir ortamda sohbet havasında bir müddet daha devam eden ziyaretin ardından CHP Heyeti geldikleri gibi AK Parti İl Yönetimi tarafından uğurlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.