Burdur’da bir anlık dalgınlıkla kaza getirdi!

DÜNYA 24.03.2024 - 13:37, Güncelleme: 24.03.2024 - 13:37 1567+ kez okundu.
 

Burdur’da bir anlık dalgınlıkla kaza getirdi!

Burdur Konak Mahallesi’nde otomobil sürücüsünün bir anlık dalgınlığı kazaya yol açtı
Bugün saat 11.00 sıralarında Burdur’un Konak Mahallesi’nde kaza meydana geldi. Konak Mahallesi Kalekapı Caddesi’nden inen araç, Güzelleştirme Caddesi’ne aniden çıkınca, bu caddede seyreden lokanta kuryesine çarptı. Çarpma sonucu yere düşen lokanta kuryesi, neyse ki yara almadı. Otomobil sürücüsü, aracından inerek önce motosikletli kuryenin sağlık kontrolünü yaptı. Ardından da dalgınlıkla kazaya yol açtığını söyleyip özür diledi. Tarafların yaralanmadığı kazada, maddi hasar da oluşmadı. Taraflar anlaştıktan sonra araçlar kaza yerinden ayrıldı.   Kaynak: Burdur Gazetesi
Burdur Konak Mahallesi’nde otomobil sürücüsünün bir anlık dalgınlığı kazaya yol açtı

Bugün saat 11.00 sıralarında Burdur’un Konak Mahallesi’nde kaza meydana geldi.

Konak Mahallesi Kalekapı Caddesi’nden inen araç, Güzelleştirme Caddesi’ne aniden çıkınca, bu caddede seyreden lokanta kuryesine çarptı. Çarpma sonucu yere düşen lokanta kuryesi, neyse ki yara almadı. Otomobil sürücüsü, aracından inerek önce motosikletli kuryenin sağlık kontrolünü yaptı. Ardından da dalgınlıkla kazaya yol açtığını söyleyip özür diledi. Tarafların yaralanmadığı kazada, maddi hasar da oluşmadı. Taraflar anlaştıktan sonra araçlar kaza yerinden ayrıldı.

 

Kaynak: Burdur Gazetesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.