Burdur’da yoğun kar yağışı başladı! Kentte kartpostallık görüntüler oluştu

DÜNYA 22.03.2024 - 21:52, Güncelleme: 22.03.2024 - 21:52 1864+ kez okundu.
 

Burdur’da yoğun kar yağışı başladı! Kentte kartpostallık görüntüler oluştu

Burdur’da kar yağışı ilkbaharı karşılama sevinci yaşayan vatandaşları şaşırttı.
Mart ayının çıkmasına kısa bir süre kala ilkbahar heyecanı yaşayan Burdurlular, fırtına ve kar yağışı karşısında ilkbahar heyecanlarını ertelediler. Burdur’da Mart kapıdan baktırır kazma kürek yaktırır deyimi bir kez daha gerçek oldu. Tüm gün soğuk havanın etkili olmasının yanı sıra akşam üstü fırtına ile bastıran kâr kentte kartpostallık görüntüler oluşturdu.
Burdur’da kar yağışı ilkbaharı karşılama sevinci yaşayan vatandaşları şaşırttı.

Mart ayının çıkmasına kısa bir süre kala ilkbahar heyecanı yaşayan Burdurlular, fırtına ve kar yağışı karşısında ilkbahar heyecanlarını ertelediler.

Burdur’da Mart kapıdan baktırır kazma kürek yaktırır deyimi bir kez daha gerçek oldu.

Tüm gün soğuk havanın etkili olmasının yanı sıra akşam üstü fırtına ile bastıran kâr kentte kartpostallık görüntüler oluşturdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.