ÇALIŞKAN OLMANIN ÜDÜLÜ ALTIN OLDU

DİĞER 27.09.2016 - 18:01, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4417+ kez okundu.
 

ÇALIŞKAN OLMANIN ÜDÜLÜ ALTIN OLDU

Gizli denetlemelerde başarı sağlayan BAHTAŞ Opet İşletmeleri çalışanları altınla ödüllendirildi.
Opet işletmelerinde yapılan gizli denetlemeler sonucu BAHTAŞ Opet İşletmesi başarılı bulundu. Başarılı personel için ödül töreni düzenlendi. Törene Belediye Meclis Üyesi Atam Gülcü, Afyon Bölge Saha Müdürü Fatih Kokurcan ve Opet personeli katıldı. İstasyonlarda 3 aya bir denetleme yaptıklarını belirten Kokurcan, “Gizli yapılan denetlemelerde, istasyonların temizliğinden personelin müşteriye yaklaşımına, hizmet kalitesinden tuvaletlerin temizliğine kadar her türlü denetlemeden geçiyor. Bölgedeki başarılı ilk 3 istasyon ödüllendirilirken, son 3 istasyon cezalandırılıyor. Sizlerin sayesinde BAHTAŞ Opet İşletmesi ödüle layık görüldü” diye konuştu. Törende Afyon Saha Müdürü Fatih Kokurcan, 13 personeli altınla ödüllendirdi.
Gizli denetlemelerde başarı sağlayan BAHTAŞ Opet İşletmeleri çalışanları altınla ödüllendirildi.

Opet işletmelerinde yapılan gizli denetlemeler sonucu BAHTAŞ Opet İşletmesi başarılı bulundu. Başarılı personel için ödül töreni düzenlendi. Törene Belediye Meclis Üyesi Atam Gülcü, Afyon Bölge Saha Müdürü Fatih Kokurcan ve Opet personeli katıldı.

İstasyonlarda 3 aya bir denetleme yaptıklarını belirten Kokurcan, “Gizli yapılan denetlemelerde, istasyonların temizliğinden personelin müşteriye yaklaşımına, hizmet kalitesinden tuvaletlerin temizliğine kadar her türlü denetlemeden geçiyor. Bölgedeki başarılı ilk 3 istasyon ödüllendirilirken, son 3 istasyon cezalandırılıyor. Sizlerin sayesinde BAHTAŞ Opet İşletmesi ödüle layık görüldü” diye konuştu.

Törende Afyon Saha Müdürü Fatih Kokurcan, 13 personeli altınla ödüllendirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.