DOĞRU MAKYAJIN SIRLARI

SANAT 24.03.2016 - 13:37, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4087+ kez okundu.
 

DOĞRU MAKYAJIN SIRLARI

Geçtiğimiz yıl 2015 ödül gecesinde ‘Makyaj Sanatçısı’ ödülünü alan dizilerin gizli kahramanlarından Merve Keşci, Medyamola’ya Makyajın sırlarını ve hilelerini anlattı.
Makyaj sanatçıları çoğumuzun izlediği dizilerin, filmlerin ve kliplerin gizli kahramanlarıdır. Yağmur altında, güneş sıcağında oyuncuların yüzleri daha güzel gözüksün diye uğraşan, gerektiğinde dövüş makyajından, plastik makyaja kadar her şeyi ile ilgilenen, setlerin olmazsa olmazlarıdır. Geçtiğimiz yıl 2015 Fashion Tv ödül gecesinde ‘Makyaj Sanatçısı’ ödülünü alan dizilerin gizli kahramanlarından Merve Keşci, Medyamola’ya Makyajın sırlarını ve hilelerini anlattı. Makyaj sanatçıları çoğumuzun izlediği dizilerin, filmlerin ve kliplerin gizli kahramanlarıdır. Yağmur altında, güneş sıcağında oyuncuların yüzleri daha güzel gözüksün diye uğraşan, gerektiğinde dövüş makyajından, plastik makyaja kadar her şeyi ile ilgilenen, setlerin olmazsa olmazlarıdır.                                   SETTE MAKYAJIN SIRLARI Önce yüz bazı sürülür, hatlar çizilir ve gölge işlemi tamamlanır. Göz makyajı yapılır, allık ve ruj ile bitirilir. Göz makyajı yapılırken yüze dokunmadan çalışılır. Yüz bazı cildi fondotenden korur . Ayrıca kalıcılığını arttırır. Birde fix ile sabitlerseniz makyaj daha kalıcı olacaktır. Dudak için ise rujun üzerine pudra ve tekrar ruj sürerseniz kalıcılığını arttırırsınız.  
Geçtiğimiz yıl 2015 ödül gecesinde ‘Makyaj Sanatçısı’ ödülünü alan dizilerin gizli kahramanlarından Merve Keşci, Medyamola’ya Makyajın sırlarını ve hilelerini anlattı.

Makyaj sanatçıları çoğumuzun izlediği dizilerin, filmlerin ve kliplerin gizli kahramanlarıdır. Yağmur altında, güneş sıcağında oyuncuların yüzleri daha güzel gözüksün diye uğraşan, gerektiğinde dövüş makyajından, plastik makyaja kadar her şeyi ile ilgilenen, setlerin olmazsa olmazlarıdır.

Geçtiğimiz yıl 2015 Fashion Tv ödül gecesinde ‘Makyaj Sanatçısı’ ödülünü alan dizilerin gizli kahramanlarından Merve Keşci, Medyamola’ya Makyajın sırlarını ve hilelerini anlattı. Makyaj sanatçıları çoğumuzun izlediği dizilerin, filmlerin ve kliplerin gizli kahramanlarıdır. Yağmur altında, güneş sıcağında oyuncuların yüzleri daha güzel gözüksün diye uğraşan, gerektiğinde dövüş makyajından, plastik makyaja kadar her şeyi ile ilgilenen, setlerin olmazsa olmazlarıdır.

                                  SETTE MAKYAJIN SIRLARI

Önce yüz bazı sürülür, hatlar çizilir ve gölge işlemi tamamlanır. Göz makyajı yapılır, allık ve ruj ile bitirilir. Göz makyajı yapılırken yüze dokunmadan çalışılır. Yüz bazı cildi fondotenden korur . Ayrıca kalıcılığını arttırır. Birde fix ile sabitlerseniz makyaj daha kalıcı olacaktır. Dudak için ise rujun üzerine pudra ve tekrar ruj sürerseniz kalıcılığını arttırırsınız.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.