JANDARMA KAÇAK İÇKİ İMALATHANESİNİ ORTAYA ÇIKARDI

ASAYİŞ 15.02.2017 - 13:18, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4058+ kez okundu.
 

JANDARMA KAÇAK İÇKİ İMALATHANESİNİ ORTAYA ÇIKARDI

Burdur İl Jandarma Komutanlığı, tarafından oluşturulan iki özel Jandarma ekibi alınan ihbar ile çalışmalara devam edilmesi sonucunda kaçak içki imalatı ortaya çıkartılmıştır.
Ağlasun İlçesi Yazır Köyünde R.E. ve H.İ.B. isimli şahısların kaçak içki imal ederek piyasaya sürecekleri yönünde alınan bilgi doğrultusunda başlatılan istihbarat çalışmaları neticesinde şüpheli şahıslar yaklaşık iki ay süreyle ekipler tarafından takibe alınmışlardır. Burdur İl Jandarma Komutanlığı (2) özel ekip oluşturarak söz konusu kaçak içki olayının ekip tarafından derinleştirilmesi maksadıyla çalışmalara başlanılmıştır. 14 Şubat günü Ağlasun da   Yazır Köyünde bulunan alabalık çiftliğinde H.İB ve R.E isimli şahısların ikametlerinde yapılan aramalarda (536) litre sahte rakı (4) adet sahte rakı yapımında kullanılan  bakır damıtma (imbik) kazanı (10) Kg anason (105) adet çeşitli boylarda boş cam şişe (1) adet ruhsatsız Av tüfeği ile birlikte olayın şüphelileri yakalanmıştır. Burdur Cumhuriyet Savcılığının talimatıyla şüpheli H.İ.B ifadesinin alınmasına müteakip  serbest bırakılmıştır. Olayın şüphelisi R.E. ise jandarma tarafından göz altına alınmıştır. Burdur İl Jandarma Komutanlığınca sorumluluk bölgesinde huzur ve güven ortamının sağlanması maksadıyla vatandaşlarımızın ve kamu kurum ve kuruluşlarının da katılımıyla toplum destekli kolluk anlayışı ile emniyet ve asayiş hizmetlerine 24 saat esasına göre aralıksız olarak azim ve kararlılık içerisinde devam edilmektedir.    
Burdur İl Jandarma Komutanlığı, tarafından oluşturulan iki özel Jandarma ekibi alınan ihbar ile çalışmalara devam edilmesi sonucunda kaçak içki imalatı ortaya çıkartılmıştır.

Ağlasun İlçesi Yazır Köyünde R.E. ve H.İ.B. isimli şahısların kaçak içki imal ederek piyasaya sürecekleri yönünde alınan bilgi doğrultusunda başlatılan istihbarat çalışmaları neticesinde şüpheli şahıslar yaklaşık iki ay süreyle ekipler tarafından takibe alınmışlardır.

Burdur İl Jandarma Komutanlığı (2) özel ekip oluşturarak söz konusu kaçak içki olayının ekip tarafından derinleştirilmesi maksadıyla çalışmalara başlanılmıştır. 14 Şubat günü Ağlasun da   Yazır Köyünde bulunan alabalık çiftliğinde H.İB ve R.E isimli şahısların ikametlerinde yapılan aramalarda (536) litre sahte rakı (4) adet sahte rakı yapımında kullanılan  bakır damıtma (imbik) kazanı (10) Kg anason (105) adet çeşitli boylarda boş cam şişe (1) adet ruhsatsız Av tüfeği ile birlikte olayın şüphelileri yakalanmıştır.

Burdur Cumhuriyet Savcılığının talimatıyla şüpheli H.İ.B ifadesinin alınmasına müteakip  serbest bırakılmıştır. Olayın şüphelisi R.E. ise jandarma tarafından göz altına alınmıştır.

Burdur İl Jandarma Komutanlığınca sorumluluk bölgesinde huzur ve güven ortamının sağlanması maksadıyla vatandaşlarımızın ve kamu kurum ve kuruluşlarının da katılımıyla toplum destekli kolluk anlayışı ile emniyet ve asayiş hizmetlerine 24 saat esasına göre aralıksız olarak azim ve kararlılık içerisinde devam edilmektedir.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.