JANDARMA ZEHİR TARLASINA BASKIN DÜZENLEDİ

ASAYİŞ 12.05.2016 - 10:40, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3572+ kez okundu.
 

JANDARMA ZEHİR TARLASINA BASKIN DÜZENLEDİ

Burdur İl Jandarma Komutanlığı Ekipleri aldıkları bir ihbarı değerlendirerek Bucak İlçesi Kocaaliler Beldesi Kızıllı köyünde serada ekili zehir tarlasına baskın yaptı.
Burdur İl Jandarma Komutanlığı, ekipleri aldıkları bir ihbarı değerlendirerek Bucak İlçesi Kocaaliler Beldesi Kızıllı Köyünde ikamet eden M.A. isimli şahsın serasında yasadışı kenevir ekimi yaparak Antalya iline uyuşturucu madde olarak satacağı ile ilgili bilgiler ışığında başlatılan istihbarat çalışmaları sonucunda şüpheli şahıs M.A iki ay boyunca takibe alınmıştır.   Söz konusu olan uyuşturucu madde imal ve ticareti olayı takibinin derinleştirilmesi maksadıyla Burdur il Jandarma Komutanlığınca görevlendirilen (3) özel Jandarma ekibi ile çalışmalara devam edilmiş 11Mayıs 2016 tarihinde yapılan operasyon ile şüpheli şahıs M.A. yakalanmış ev ve eklentileri ile serasında yapılan aramalarında sonucunda (26.590) Gram kubar esrar (serada ekili 1532 ) kök kenevir bitkisi (50) Gram kenevir bitkisi tohumu (1) adet hassas terazi ve (2) adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirilmiştir.   Bucak Cumhuriyet Savcısının talimatı ile şüpheli M.A. Göz altına alınmış ve elde edilen malzemelere el konularak (153) kök Sera içinde ekili Hint keneviri bitkisi Bucak İlçe Jandarma ekipleri ve İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri tarafından sökülerek olay yerinde imha edilmiştir.   Burdur İl Jandarma Komutanlığınca sorumluluk bölgesinde huzur ve güven ortamını sağlamak macı ile vatandaşlarımızın ve kamu kurum ve kuruluşlarının katılımlarıyla toplum destekli kolluk anlayışı ile emniyet ve asayiş hizmetlerine (24) saat esasına göre aralıksız azim ve kararlılık ile devam edilmektedir.
Burdur İl Jandarma Komutanlığı Ekipleri aldıkları bir ihbarı değerlendirerek Bucak İlçesi Kocaaliler Beldesi Kızıllı köyünde serada ekili zehir tarlasına baskın yaptı.

Burdur İl Jandarma Komutanlığı, ekipleri aldıkları bir ihbarı değerlendirerek Bucak İlçesi Kocaaliler Beldesi Kızıllı Köyünde ikamet eden M.A. isimli şahsın serasında yasadışı kenevir ekimi yaparak Antalya iline uyuşturucu madde olarak satacağı ile ilgili bilgiler ışığında başlatılan istihbarat çalışmaları sonucunda şüpheli şahıs M.A iki ay boyunca takibe alınmıştır.

 

Söz konusu olan uyuşturucu madde imal ve ticareti olayı takibinin derinleştirilmesi maksadıyla Burdur il Jandarma Komutanlığınca görevlendirilen (3) özel Jandarma ekibi ile çalışmalara devam edilmiş 11Mayıs 2016 tarihinde yapılan operasyon ile şüpheli şahıs M.A. yakalanmış ev ve eklentileri ile serasında yapılan aramalarında sonucunda (26.590) Gram kubar esrar (serada ekili 1532 ) kök kenevir bitkisi (50) Gram kenevir bitkisi tohumu (1) adet hassas terazi ve (2) adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirilmiştir.

 

Bucak Cumhuriyet Savcısının talimatı ile şüpheli M.A. Göz altına alınmış ve elde edilen malzemelere el konularak (153) kök Sera içinde ekili Hint keneviri bitkisi Bucak İlçe Jandarma ekipleri ve İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri tarafından sökülerek olay yerinde imha edilmiştir.

 

Burdur İl Jandarma Komutanlığınca sorumluluk bölgesinde huzur ve güven ortamını sağlamak macı ile vatandaşlarımızın ve kamu kurum ve kuruluşlarının katılımlarıyla toplum destekli kolluk anlayışı ile emniyet ve asayiş hizmetlerine (24) saat esasına göre aralıksız azim ve kararlılık ile devam edilmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.