KÜÇÜK ÇOCUĞUN İMDADINA HAVA AMBULANSI YETİŞTİ.

SAĞLIK 13.04.2018 - 17:51, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4518+ kez okundu.
 

KÜÇÜK ÇOCUĞUN İMDADINA HAVA AMBULANSI YETİŞTİ.

Çavdır İsak Köyünde Süt dökülmesi sonucu vücudunda %30-35 2. Derece yanık oluşan H.N.A isimli 3 yaşındaki Çocuğun imdadına hava ambulansı yetişti.
Burdur Çavdır İsak Köyünde sabah saatlerinde ailesi tarafından evde ocaktaki süt tenceresinin devrilmesi sonucu yaralanan Süt Yanığı sonucu vücudunda %30-35 2. Derece yanık oluşan H.N.A isimli 3 yaşındaki Çocuk kaza sonucu meydana gelen olayın ardından anında sağılık kurumlarına ulaşılmasının ardından hasta yakınları tarafından acil olarak Gölhisar Devlet Hastanesine getirilmiştir.     Gölhisar Devlet Hastanesi’nde acil servisinde ilk müdahalelerden sonra Gölhisar Devlet Hastanesi yetkilileri tarafından Burdur Sağlık Müdürlüğü 112 Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyonu tarafından olay sonucu Antalya’da bölge hizmetlerinde Acil hizmetlerinde görevli hava ambulans helikopter birimine bildirilmiştir.                HAVA AMBULANS EKİBİ STADYUMA İNDİRİLDİ.    Hava ambulans sağlık ekibi Gölhisar Stadyumuna İnerek. Gölhisar da hastanede yatmakta olan hastanın ambulansla stada getirilmesinin ardından Sağlık Bakanlığı Hava Ambulansı ile Ankara Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hemotoloji ve Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yanık Birimine Sevki yapılmıştır.  
Çavdır İsak Köyünde Süt dökülmesi sonucu vücudunda %30-35 2. Derece yanık oluşan H.N.A isimli 3 yaşındaki Çocuğun imdadına hava ambulansı yetişti.

Burdur Çavdır İsak Köyünde sabah saatlerinde ailesi tarafından evde ocaktaki süt tenceresinin devrilmesi sonucu yaralanan Süt Yanığı sonucu vücudunda %30-35 2. Derece yanık oluşan H.N.A isimli 3 yaşındaki Çocuk kaza sonucu meydana gelen olayın ardından anında sağılık kurumlarına ulaşılmasının ardından hasta yakınları tarafından acil olarak Gölhisar Devlet Hastanesine getirilmiştir.

    Gölhisar Devlet Hastanesi’nde acil servisinde ilk müdahalelerden sonra Gölhisar Devlet Hastanesi yetkilileri tarafından Burdur Sağlık Müdürlüğü 112 Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyonu tarafından olay sonucu Antalya’da bölge hizmetlerinde Acil hizmetlerinde görevli hava ambulans helikopter birimine bildirilmiştir.           

    HAVA AMBULANS EKİBİ STADYUMA İNDİRİLDİ.  

 Hava ambulans sağlık ekibi Gölhisar Stadyumuna İnerek. Gölhisar da hastanede yatmakta olan hastanın ambulansla stada getirilmesinin ardından Sağlık Bakanlığı Hava Ambulansı ile Ankara Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hemotoloji ve Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yanık Birimine Sevki yapılmıştır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.