MERHUM BAŞKAN ÇİFTÇİBAŞI PARKI TÖRENLE AÇILDI

KÜLTÜR 14.05.2016 - 14:54, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4365+ kez okundu.
 

MERHUM BAŞKAN ÇİFTÇİBAŞI PARKI TÖRENLE AÇILDI

Geçtiğimiz yıl Şubat ayında vefat eden Burdur'un Eski Belediye Başkanı Nurhan Çiftçibaşı'nın adının verildiği park’ın açılışı yapıldı.
Gazi Atatürk Stadı altında bulunan parkın açılışına Valimiz Sayın Hasan Kürklü, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Baro Başkanı Ramazan Gedik, Nurhan Çiftçibaşı’nın eşi Gül Çiftçibaşı, Oğulları Can ve Cem Çiftcibaşı, aile yakınları ve vatandaşlar katıldı.   Açılışta konuşan Vali, Hasan Kürklü Memur olarak çeşitli yerlerde görevler yaptığını dile getirerek gittikleri yerlerde güzel insanlar tanıdıklarını ve Rahmetli Nurhan Çiftçibaşı'nıda bu insanlardan birisi olduğunu söyledi. Vali Hasan Kürklü "Hayatımda tanımaktan mutluluk duyduğum, sohbetinden zevk aldığım insanlardan birisiydi. 15 yıl önce vali yardımcısı olarak görev yaptığım dönemde çok seviyeli, çok babacan, hoş sohbet bir insandı. Burdur’a Vali Olarak atandığımda 15 yıl sonra Vali olarak geldiğimde de ilkler yaşadım ve kendisinin gözlerinde ilk zamanki sevgiyi görmüştüm” dedi. Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’de yaptığı konuşmada Çiftçibaşı’nı mesleğe ilk başladığı günlerde tanıdığını belirtti. Ercengiz “Sakin kişiliği, babacan tavırları ile meslek büyüğümüz olarak bize yol gösteren idi” dedi.Belediye Başkanı olarak benim bir idealim daha var. Bugün hayatta olan üç belediye başkanımız var benim yapacağım bu insanlarımızın ismini bir caddeye yada bir parka hayatta iken verebilmek dedi. Konuşmalardan sonra Parkın kurdelesi ve parka isminiz veren Merhum Belediye Başkanı Nurhan Çiftçibaşı’nın fotoğrafının yer aldığı tabelayı Vali Hasan Kürklü Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Çiftçibaşı'nın Eşi Gül ve oğulları Can ve Cem Çiftçibaşı tarafından kesildi.  
Geçtiğimiz yıl Şubat ayında vefat eden Burdur'un Eski Belediye Başkanı Nurhan Çiftçibaşı'nın adının verildiği park’ın açılışı yapıldı.

Gazi Atatürk Stadı altında bulunan parkın açılışına Valimiz Sayın Hasan Kürklü, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Baro Başkanı Ramazan Gedik, Nurhan Çiftçibaşı’nın eşi Gül Çiftçibaşı, Oğulları Can ve Cem Çiftcibaşı, aile yakınları ve vatandaşlar katıldı.

 

Açılışta konuşan Vali, Hasan Kürklü Memur olarak çeşitli yerlerde görevler yaptığını dile getirerek gittikleri yerlerde güzel insanlar tanıdıklarını ve Rahmetli Nurhan Çiftçibaşı'nıda bu insanlardan birisi olduğunu söyledi. Vali Hasan Kürklü "Hayatımda tanımaktan mutluluk duyduğum, sohbetinden zevk aldığım insanlardan birisiydi. 15 yıl önce vali yardımcısı olarak görev yaptığım dönemde çok seviyeli, çok babacan, hoş sohbet bir insandı.

Burdur’a Vali Olarak atandığımda 15 yıl sonra Vali olarak geldiğimde de ilkler yaşadım ve kendisinin gözlerinde ilk zamanki sevgiyi görmüştüm” dedi.


Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’de yaptığı konuşmada Çiftçibaşı’nı mesleğe ilk başladığı günlerde tanıdığını belirtti. Ercengiz “Sakin kişiliği, babacan tavırları ile meslek büyüğümüz olarak bize yol gösteren idi” dedi.Belediye Başkanı olarak benim bir idealim daha var. Bugün hayatta olan üç belediye başkanımız var benim yapacağım bu insanlarımızın ismini bir caddeye yada bir parka hayatta iken verebilmek dedi.


Konuşmalardan sonra Parkın kurdelesi ve parka isminiz veren Merhum Belediye Başkanı Nurhan Çiftçibaşı’nın fotoğrafının yer aldığı tabelayı Vali Hasan Kürklü Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Çiftçibaşı'nın Eşi Gül ve oğulları Can ve Cem Çiftçibaşı tarafından kesildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.