KIRMIZI IŞIK İHLALİ TRAFİK KAZASI 7 YARALI

14.05.2016 - 14:36, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3452+ kez okundu.
 

KIRMIZI IŞIK İHLALİ TRAFİK KAZASI 7 YARALI

Burdur Afyon istikametinden Antalya istikametine seyretmekte olan asfalt tankeri kırmızı ışık ihlali sonucu midibüse çarparak kaza yaptı.
Burdur’un eski termik santralı üstündeki Antalya kavşağında Afyon istikametinden Antalya istikametine seyreden Kemal Aklaş yönetimindeki 41R4512 plakalı Dorse numarası 4512 Tır. Antalya istikametinden gelen ve şehir içine dönen 15 EB 388. plakalı midibüse kırmızı ışık ihlali yapmak sureti ile arkadan çarparak içindeki 5 yolcu ve sürücüsü Yahya Dikici olmak üzere yaralamalı kazaya neden olmuştur.   Kazanın duyulmasının ardından, olay yerine 112 ekipleri ile ambulans ve Trafik ekipleri sev edilirken Burdur itfaiyesinin araçları sev edilmiş başka araçların ise kaza yapmaması için gerekli önlemler alındı. Olay yerindeki yaralılar hızla Burdur Devlet Hastanesine sev edildi. Midibüs içinde bulunan Zehra Canıgür, Meryem Büyükballı, Hatice Uzun, Ramazan Pala, Beste Büyükballı. Araç sürücüleri Kemal Aktaş ve Yahya Dikici yaralıların takamı tedavi altına alındı.
Burdur Afyon istikametinden Antalya istikametine seyretmekte olan asfalt tankeri kırmızı ışık ihlali sonucu midibüse çarparak kaza yaptı.

Burdur’un eski termik santralı üstündeki Antalya kavşağında Afyon istikametinden Antalya istikametine seyreden Kemal Aklaş yönetimindeki 41R4512 plakalı Dorse numarası 4512 Tır. Antalya istikametinden gelen ve şehir içine dönen 15 EB 388. plakalı midibüse kırmızı ışık ihlali yapmak sureti ile arkadan çarparak içindeki 5 yolcu ve sürücüsü Yahya Dikici olmak üzere yaralamalı kazaya neden olmuştur.

 

Kazanın duyulmasının ardından, olay yerine 112 ekipleri ile ambulans ve Trafik ekipleri sev edilirken Burdur itfaiyesinin araçları sev edilmiş başka araçların ise kaza yapmaması için gerekli önlemler alındı. Olay yerindeki yaralılar hızla Burdur Devlet Hastanesine sev edildi. Midibüs içinde bulunan Zehra Canıgür, Meryem Büyükballı, Hatice Uzun, Ramazan Pala, Beste Büyükballı. Araç sürücüleri Kemal Aktaş ve Yahya Dikici yaralıların takamı tedavi altına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.