POLİS KARAMANLI İLÇESİ’NDE KUMARHANELERİ BASTI.

ASAYİŞ 22.01.2018 - 20:34, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4580+ kez okundu.
 

POLİS KARAMANLI İLÇESİ’NDE KUMARHANELERİ BASTI.

Kumar Oynanması İçin Yer ve İmkan Sağlamak” suçundan işlem yapılmış, kumar oynayan şahıslara da idari para cezası uygulanmıştır
 Burdur İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından alınan duyum üzerine Karamanlı ilçesinde yapılan çalışmalarda, kumar oynandığı tespit edilen üç işyerine “Kumar Oynanması İçin Yer ve İmkan Sağlamak” suçundan işlem yapılmış, kumar oynayan şahıslara da idari para cezası uygulanmıştır.   Karamanlı ilçesi Pazar Mahallesinde işletmeciliğini M.K. isimli şahsın yaptığı işyerine farklı günlerde yapılan iki ayrı denetimde İ.Ç., K.G., S.E. ve İ.K. isimli şahıslar ile H.Ö., A.T., K.Ü. ve H.H.D. isimli şahısların kumar oynadıkları tespit edilmiştir. İşyeri sahibi M.K.’ye iki kez "Kumar Oynanması İçin Yer ve İmkan Sağlamak” suçundan adli işlem yapılırken, kumar oynayan şahıslara da İdari Para Cezası uygulanmıştır. Ayrıca işyeri içerisinde açıktan alkol alındığı tespit edilmesi üzerine 15.000 TL İdari Para Cezası uygulanmış, işyeri 30 gün süreyle geçici olarak faaliyetinden men edilerek mühürlenmiştir.   Karamanlı ilçesinde yine diğer bir işyerinde kumar oynandığı yönünde Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından duyum alınması üzerine yapılan denetimde işyerinin 2. katında kumar oynandığı tespit edilmiştir. İşyeri sahibine "Kumar Oynanması İçin Yer ve İmkan Sağlamak” suçundan adli işlem yapılmış, kumar oynayan şahıslara da idari para cezası uygulanmıştır.  
Kumar Oynanması İçin Yer ve İmkan Sağlamak” suçundan işlem yapılmış, kumar oynayan şahıslara da idari para cezası uygulanmıştır

 Burdur İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından alınan duyum üzerine Karamanlı ilçesinde yapılan çalışmalarda, kumar oynandığı tespit edilen üç işyerine “Kumar Oynanması İçin Yer ve İmkan Sağlamak” suçundan işlem yapılmış, kumar oynayan şahıslara da idari para cezası uygulanmıştır.

 

Karamanlı ilçesi Pazar Mahallesinde işletmeciliğini M.K. isimli şahsın yaptığı işyerine farklı günlerde yapılan iki ayrı denetimde İ.Ç., K.G., S.E. ve İ.K. isimli şahıslar ile H.Ö., A.T., K.Ü. ve H.H.D. isimli şahısların kumar oynadıkları tespit edilmiştir.

İşyeri sahibi M.K.’ye iki kez "Kumar Oynanması İçin Yer ve İmkan Sağlamak” suçundan adli işlem yapılırken, kumar oynayan şahıslara da İdari Para Cezası uygulanmıştır. Ayrıca işyeri içerisinde açıktan alkol alındığı tespit edilmesi üzerine 15.000 TL İdari Para Cezası uygulanmış, işyeri 30 gün süreyle geçici olarak faaliyetinden men edilerek mühürlenmiştir.

 

Karamanlı ilçesinde yine diğer bir işyerinde kumar oynandığı yönünde Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından duyum alınması üzerine yapılan denetimde işyerinin 2. katında kumar oynandığı tespit edilmiştir. İşyeri sahibine "Kumar Oynanması İçin Yer ve İmkan Sağlamak” suçundan adli işlem yapılmış, kumar oynayan şahıslara da idari para cezası uygulanmıştır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.