ŞEHİT POLİS MEMURU ALTAY TOPRAĞA VERİLDİ

GÜNDEM 18.07.2016 - 15:20, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4777+ kez okundu.
 

ŞEHİT POLİS MEMURU ALTAY TOPRAĞA VERİLDİ

Özel Harekat Daire Başkanlığı'na yapılan saldırıda şehit olan polis memuru 53 yaşındaki Akif Altay'ın cenazesi Burdur da köyünde toprağa verildi
Ankara'daki darbe girişimi sırasında Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığı'nda çıkan çatışmada özel harekat polisi Akif Altay ağır yaralandı. Gazi Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan Akif Altay yaşamını yitirdi. Şehit Polis Memuru Akif Altay Burdur'un Çeltikçi İlçesi'ne bağlı Güvenli Köyü nüfusuna kayıtlı evli 3 çocuk babası Altay'ın cenazesi Ankara Adli Tıp Merkezinden AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik ve Ailesi tarafından  Konya Büyükşehir Belediyesi'ne ait cenaze aracıyla alınarak Burdur’a Şirinevler mahallesinde bulunan baba ocağına getirildi. Burada Vali Şerif Yılmaz, Garnizon Komutanı Albay Hakan Tutucu, İl Jandarma Komutanı Albay Tayfun Dündar, Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru ve Müftü Hıdır Bayrak ile yakınları ve ailesi tarafından karşılanan şehit için dua edilerek helallik alındı. Akif Altay'ın cenazesi daha sonra Burdur Belediye morguna götürüldü. Bu sırada fenalaşan bir yakınına sağlık ekipleri müdahale etti.                                  ANNESİ GÖZYAŞI DÖKTÜ Akif Altay'ın annesi Fadime Altay'ın bir süre önce eşini kaybettiği ve Burdur'da tek başına yaşadığı belirtildi. Anne Altay, çocuğunun cenazesine bakıp gözyaşı döktü. Cenazeyle birlikte Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Şehit Polis’in eşi Gülsüm, Altay çocukları Muhammet, Niyazi ve Aslı da Burdur'a geldi.                           CENAZE NAMAZINI MÜFTÜ BAYRAK KILDIRDI.  Akif Altay'ın cenazesi Burdur Ulu Cami'de öğle namazı sonrası kalabalık cemaat ile cenaze namazı kılındı. Şehit Polis Memuru Akif Altay’ın cenaze namazını Burdur Müftüsü Hıdır Bayrak kıldırdı. Cenaze namazında Burdur Valisi Şerif Yılmaz, Garnizon komutanı Albay Hakan Tutucu, İl Jandarma Komutanı Albay Tayfun Dündar,  kılınan cenaze namazının ardından Güvenli Köyü'ne götürülmek üzere yola çıkartıldı. Şehit Polis Memuru Akif Altay Çeltikçi İlçesi’ne bağlı Güvenli köyünde babasının mezarı yanında toprağa verildi.
Özel Harekat Daire Başkanlığı'na yapılan saldırıda şehit olan polis memuru 53 yaşındaki Akif Altay'ın cenazesi Burdur da köyünde toprağa verildi

Ankara'daki darbe girişimi sırasında Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığı'nda çıkan çatışmada özel harekat polisi Akif Altay ağır yaralandı. Gazi Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan Akif Altay yaşamını yitirdi. Şehit Polis Memuru Akif Altay Burdur'un Çeltikçi İlçesi'ne bağlı Güvenli Köyü nüfusuna kayıtlı evli 3 çocuk babası Altay'ın cenazesi Ankara Adli Tıp Merkezinden AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik ve Ailesi tarafından  Konya Büyükşehir Belediyesi'ne ait cenaze aracıyla alınarak Burdur’a Şirinevler mahallesinde bulunan baba ocağına getirildi. Burada Vali Şerif Yılmaz, Garnizon Komutanı Albay Hakan Tutucu, İl Jandarma Komutanı Albay Tayfun Dündar, Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru ve Müftü Hıdır Bayrak ile yakınları ve ailesi tarafından karşılanan şehit için dua edilerek helallik alındı. Akif Altay'ın cenazesi daha sonra Burdur Belediye morguna götürüldü. Bu sırada fenalaşan bir yakınına sağlık ekipleri müdahale etti.

                                 ANNESİ GÖZYAŞI DÖKTÜ

Akif Altay'ın annesi Fadime Altay'ın bir süre önce eşini kaybettiği ve Burdur'da tek başına yaşadığı belirtildi. Anne Altay, çocuğunun cenazesine bakıp gözyaşı döktü. Cenazeyle birlikte Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Şehit Polis’in eşi Gülsüm, Altay çocukları Muhammet, Niyazi ve Aslı da Burdur'a geldi.

                          CENAZE NAMAZINI MÜFTÜ BAYRAK KILDIRDI.

 Akif Altay'ın cenazesi Burdur Ulu Cami'de öğle namazı sonrası kalabalık cemaat ile cenaze namazı kılındı. Şehit Polis Memuru Akif Altay’ın cenaze namazını Burdur Müftüsü Hıdır Bayrak kıldırdı. Cenaze namazında Burdur Valisi Şerif Yılmaz, Garnizon komutanı Albay Hakan Tutucu, İl Jandarma Komutanı Albay Tayfun Dündar,  kılınan cenaze namazının ardından Güvenli Köyü'ne götürülmek üzere yola çıkartıldı. Şehit Polis Memuru Akif Altay Çeltikçi İlçesi’ne bağlı Güvenli köyünde babasının mezarı yanında toprağa verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.