SURİYE DEVLET BAŞKANI “ ESAD” GÖREVDE Mİ KALIYOR ?

SİYASET 23.12.2016 - 11:59, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2629+ kez okundu.
 

SURİYE DEVLET BAŞKANI “ ESAD” GÖREVDE Mİ KALIYOR ?

Hükümet tarafından kopartılan fırtına sonrasında Rusya ile bir anlaşma yaptı. Artık Esad pardon ‘’Esed’’ gitmeyecek rejim değişmeyecek.
Burdur DSP İl Başkanı Ali Ünal, son günlerde iç ve dış politikalar da yaşanan ve halkın büyük çoğunluğu neler yapıldığı konusunda çeşitli değerlendirmelere yol açan kafa karıştıran konuların gündeme geldiğini ifade eden yazılı bir basın açıklaması yaptı. DSP İl Başkanı Ali Ünal, açıklamasında; Şimdi yapılan bir antlaşma ile sadece kendi politik çıkarları doğrultusunda olan maddeler gündeme gelecek, senaryo gereği Haleb’in tahliyesi gibi ama gerçekte Suriye de oynanan savaş oyunu ise Esed’in artık Esad olduğu hiçbir zaman gündeme gelmeyecek. Hükümet fırıldak misali hiç durmuyor. Dış ve iç politikada sürekli dönüyor. Gerek sahada gerek dış politikada yaşanan bu olaylar silsilesi ile ilgililer Sonunda kandırıldık, diyerek sütten çıkmış ak kaşık gibi işin içinden sıyrılıp çıkacak ve biz yine kaybeden olmaya devam edeceğiz gibi görünüyor . Muhalefet zaten dut yemiş bülbül gibi hükümet ne derse onun peşinden gidiyor. Kendi başlarına gündem yaratıp halkı ikna edemiyorlar. Umarım Suriye bataklığına batıp bunca vatan evladını şehit verip kemiklerini sızlatmazsınız.Sevgili halkımızı bir noktada aydınlatmak bizim görevimiz hani şaşalı bir şekilde yollar,köprüler,tüneller,binalar,çeşmeler açıyorlar ya (Ülkemizde onca şehit varken ülke yangın yerine dönmüş iken televizyonlarda canlı olarak panayır gibi açılışın anlamı ne) şunu unutmayın bunları yapan hükümet değil  halktır. Köprülerde,yollarda ne cumhurbaşkanı ne başbakan kürek kazma sallamadı.Ne de cebinden para harcadı.eskiden devlet yaptı denilirdi şimdi biz yaptık diyorlar.Buna sakın kanmayın.O yatırımları siz yaptınız devlet yaptı.Sizin yaptığınız yollardan,köprülerden,tünellerden geçerken birde sizlerden dolar üzerinden para alacaklar.Düşünün ki sizin olan evde oturuyorsun diye kira vermeniz gibi bir durum saygılarımla.    
Hükümet tarafından kopartılan fırtına sonrasında Rusya ile bir anlaşma yaptı. Artık Esad pardon ‘’Esed’’ gitmeyecek rejim değişmeyecek.

Burdur DSP İl Başkanı Ali Ünal, son günlerde iç ve dış politikalar da yaşanan ve halkın büyük çoğunluğu neler yapıldığı konusunda çeşitli değerlendirmelere yol açan kafa karıştıran konuların gündeme geldiğini ifade eden yazılı bir basın açıklaması yaptı.

DSP İl Başkanı Ali Ünal, açıklamasında; Şimdi yapılan bir antlaşma ile sadece kendi politik çıkarları doğrultusunda olan maddeler gündeme gelecek, senaryo gereği Haleb’in tahliyesi gibi ama gerçekte Suriye de oynanan savaş oyunu ise Esed’in artık Esad olduğu hiçbir zaman gündeme gelmeyecek. Hükümet fırıldak misali hiç durmuyor. Dış ve iç politikada sürekli dönüyor.

Gerek sahada gerek dış politikada yaşanan bu olaylar silsilesi ile ilgililer Sonunda kandırıldık, diyerek sütten çıkmış ak kaşık gibi işin içinden sıyrılıp çıkacak ve biz yine kaybeden olmaya devam edeceğiz gibi görünüyor .

Muhalefet zaten dut yemiş bülbül gibi hükümet ne derse onun peşinden gidiyor. Kendi başlarına gündem yaratıp halkı ikna edemiyorlar. Umarım Suriye bataklığına batıp bunca vatan evladını şehit verip kemiklerini sızlatmazsınız.Sevgili halkımızı bir noktada aydınlatmak bizim görevimiz hani şaşalı bir şekilde yollar,köprüler,tüneller,binalar,çeşmeler açıyorlar ya (Ülkemizde onca şehit varken ülke yangın yerine dönmüş iken televizyonlarda canlı olarak panayır gibi açılışın anlamı ne) şunu unutmayın bunları yapan hükümet değil  halktır. Köprülerde,yollarda ne cumhurbaşkanı ne başbakan kürek kazma sallamadı.Ne de cebinden para harcadı.eskiden devlet yaptı denilirdi şimdi biz yaptık diyorlar.Buna sakın kanmayın.O yatırımları siz yaptınız devlet yaptı.Sizin yaptığınız yollardan,köprülerden,tünellerden geçerken birde sizlerden dolar üzerinden para alacaklar.Düşünün ki sizin olan evde oturuyorsun diye kira vermeniz gibi bir durum saygılarımla.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.