TÜRKİYE ÜST MİNİKLER BOKS ŞAMPİYONASI BURDUR’DA YAPILACAK.

SPOR 04.05.2017 - 16:31, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3879+ kez okundu.
 

TÜRKİYE ÜST MİNİKLER BOKS ŞAMPİYONASI BURDUR’DA YAPILACAK.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran ve Burdur Boks İl Temsilcileri Merdane Bağrıyanık ile yardımcısı Gültekin Çevik, yapılacak olan müsabakalar hakkında bilgi aktardılar
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, Boks İl Temsilcisi Merdane Bağrıyanık ve Boks İl Temsilcisi Yardımcısı Gültekin Çevik, Burdur’da yapılacak olan Türkiye Üst Minikler Boks Şampiyonası hakkında bilgi vermek için Vali Şerif Yılmaz’a ziyarette bulundu.    Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, geçmişte Türkiye genelinde müsabakalarda kullanılan boks ringlerinin Burdur da imalatının yapıldığını hatırlattı. Faruk Şiran yıl içinde yapılacak karşılaşmalar konusunda Vali Şerif Yılmaz’a bilgi aktardı.   Burdur Valisi Şerif Yılmaz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Faruk Şiran’a ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek küçükler arasında yapılacak bir spor organizasyonu bile olmuş olsa Burdur için iyi bir tanıtım olacağını dile getirerek, tüm müsabakalara katılacak sporculara başarılar diledi.   Ziyaret sırasında Boks İl Temsilcisi Merdane Bağrıyanık ve Yardımcısı Çevik, Vali Yılmaz’a minyatür boks eldivenleri takdim etti.   Türkiye Üst Minikler Boks Şampiyonası 18 – 24 Mayıs 2017 tarihleri arasında 70 ilden gelecek sporcuların katılımıyla Hüsnü Bayer Spor Salonunda yapılacak.  
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran ve Burdur Boks İl Temsilcileri Merdane Bağrıyanık ile yardımcısı Gültekin Çevik, yapılacak olan müsabakalar hakkında bilgi aktardılar

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, Boks İl Temsilcisi Merdane Bağrıyanık ve Boks İl Temsilcisi Yardımcısı Gültekin Çevik, Burdur’da yapılacak olan Türkiye Üst Minikler Boks Şampiyonası hakkında bilgi vermek için Vali Şerif Yılmaz’a ziyarette bulundu.

 

 Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, geçmişte Türkiye genelinde müsabakalarda kullanılan boks ringlerinin Burdur da imalatının yapıldığını hatırlattı. Faruk Şiran yıl içinde yapılacak karşılaşmalar konusunda Vali Şerif Yılmaz’a bilgi aktardı.

 

Burdur Valisi Şerif Yılmaz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Faruk Şiran’a ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek küçükler arasında yapılacak bir spor organizasyonu bile olmuş olsa Burdur için iyi bir tanıtım olacağını dile getirerek, tüm müsabakalara katılacak sporculara başarılar diledi.

 

Ziyaret sırasında Boks İl Temsilcisi Merdane Bağrıyanık ve Yardımcısı Çevik, Vali Yılmaz’a minyatür boks eldivenleri takdim etti.

 

Türkiye Üst Minikler Boks Şampiyonası 18 – 24 Mayıs 2017 tarihleri arasında 70 ilden gelecek sporcuların katılımıyla Hüsnü Bayer Spor Salonunda yapılacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.