VALİ"Hareketli Yaşamın Teşviki" projesi START VERDİ.

SPOR 07.03.2017 - 21:07, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3775+ kez okundu.
 

VALİ"Hareketli Yaşamın Teşviki" projesi START VERDİ.

Vali Şerif Yılmaz, Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından düzenlenen Bisiklet Dağıtım Törenine katıldı.
Sağlık Bakanlığı tarafından "Fiziksel Aktiviteyi Teşvik Projesi 2015 - 2018" kapsamında Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından düzenlenen programlardan bir yenisi bugün Gazi Atatürk Stadında gerçekleşti.  Hareketli yaşamın teşviki amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında geçtiğimiz aylarda Burdur Belediyesine ve Aile ve Sosyal Politikalar bünyesinde kalan çocuklara bisikletleri düzenlenen törenle teslim edilmişti.  Bugünde Vali Şerif Yılmaz’ın katıldığı programda, Altınyayla Anaokuluna 44, Çatak - Çörten Anasınıfına 10, Kızılkaya Anasınıfına 9, Kemer Anasınıfına 23, Kemer İlkokul 1. Sınıfına 21, Yeşilova Bedirli Köyüne 15, Çaltepe Köyüne 16, Başkuyu Köyüne 11, Yarışlı Köyüne 14, Akçaköy Köyüne 17 adet olmak üzere toplam 180 adet bisiklet dağıtıldı.  Ayrıca Vali Yılmaz’ın talimatı üzerine Kamu Kurumlarına evrak, imza ve benzeri işlerde kullanmaları amacıyla her kuruma 2 adet olmak üzere toplam 54 bisiklet dağıtıldı. Ayrıca Gazeteciler Cemiyetine de 5 bisiklet dağıtıldı.  Düzenlenen program saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Halk Sağlığı Müdürü Sevinç Sütlü tarafından törenin açılış konuşmasının yapılasının ardından Vali Yılmaz ve beraberindeki protokol tarafından ilgililere bisikletleri dağıtıldı. Kurum Müdürlerinin hazır bulunduğu Bisklet dağıtım töreninde, Müdürler bizzat kurumlarına ait bisikletleri Vali Yılmaz'ın elinden teslim aldılar.   Bisiklet dağıtımı sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Vali Yılmaz; Bundan sonra kamuda evrak getirilip götürülmesinde, küçük bir yazının ulaştırılmasında özel araç tahsisini kaldırıyoruz. Tüm kurumlarda çalışan arkadaşlarımızın öncelikle bisiklet kullanması, bu görevi üstlenecek arkadaşlarımızın bununla ilgili eğitilmesi, sonrada bunların kullanılması hem şehir içi trafiğini azaltacak, hem de kamu da israfı önlemiş olacağız. Bu vesile ile spora teşvik etmiş olacağız. Hareketli yaşama hepimiz alışmış olacağız. Artık göbekli müdür istemiyoruz. Zayıf personelde istemiyoruz, bütün personelimizin hepsinin fheet olmasını istiyoruz.   27 tane kuruma bisiklet verdik.  Bu sefer şehir merkezlerine uzak kırsal kesimde yaşayan çocuklarımıza bisikletle buluşturmak istedik. Şehir merkezin deki okullara da verilmiş olabilir, ama bu seferki amacımız il merkezi dışında ilçelerden başlamak suretiyle dağıtmaya çalıştık.  Benim hiç bisikletim olmamıştı ama devletin verdiği, Sağlık Bakanlığın özellikle verdiği bu imkanla dünya kadar bisiklet dağıtma imkanına kavuştuk. Dağıttığım kadar bisikletim oldu diye düşünüyorum.  Ayrıca Burdur Gazeteciler Cemiyetine de bisiklet verildiğini aktaran  Vali Yılmaz, gazeteci arkadaşların artık aracımız yoktu mazereti yok diyerek esprili bir şekilde bundan sonra verilen bisiklet ile en seri şekilde, habere en kısa sürede ulaşma imkanına kavuşacaklarını ifade etti.   
Vali Şerif Yılmaz, Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından düzenlenen Bisiklet Dağıtım Törenine katıldı.

Sağlık Bakanlığı tarafından "Fiziksel Aktiviteyi Teşvik Projesi 2015 - 2018" kapsamında Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından düzenlenen programlardan bir yenisi bugün Gazi Atatürk Stadında gerçekleşti. 

Hareketli yaşamın teşviki amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında geçtiğimiz aylarda Burdur Belediyesine ve Aile ve Sosyal Politikalar bünyesinde kalan çocuklara bisikletleri düzenlenen törenle teslim edilmişti. 

Bugünde Vali Şerif Yılmaz’ın katıldığı programda, Altınyayla Anaokuluna 44, Çatak - Çörten Anasınıfına 10, Kızılkaya Anasınıfına 9, Kemer Anasınıfına 23, Kemer İlkokul 1. Sınıfına 21, Yeşilova Bedirli Köyüne 15, Çaltepe Köyüne 16, Başkuyu Köyüne 11, Yarışlı Köyüne 14, Akçaköy Köyüne 17 adet olmak üzere toplam 180 adet bisiklet dağıtıldı. 

Ayrıca Vali Yılmaz’ın talimatı üzerine Kamu Kurumlarına evrak, imza ve benzeri işlerde kullanmaları amacıyla her kuruma 2 adet olmak üzere toplam 54 bisiklet dağıtıldı. Ayrıca Gazeteciler Cemiyetine de 5 bisiklet dağıtıldı. 

Düzenlenen program saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Halk Sağlığı Müdürü Sevinç Sütlü tarafından törenin açılış konuşmasının yapılasının ardından Vali Yılmaz ve beraberindeki protokol tarafından ilgililere bisikletleri dağıtıldı. Kurum Müdürlerinin hazır bulunduğu Bisklet dağıtım töreninde, Müdürler bizzat kurumlarına ait bisikletleri Vali Yılmaz'ın elinden teslim aldılar.  

Bisiklet dağıtımı sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Vali Yılmaz; Bundan sonra kamuda evrak getirilip götürülmesinde, küçük bir yazının ulaştırılmasında özel araç tahsisini kaldırıyoruz. Tüm kurumlarda çalışan arkadaşlarımızın öncelikle bisiklet kullanması, bu görevi üstlenecek arkadaşlarımızın bununla ilgili eğitilmesi, sonrada bunların kullanılması hem şehir içi trafiğini azaltacak, hem de kamu da israfı önlemiş olacağız. Bu vesile ile spora teşvik etmiş olacağız. Hareketli yaşama hepimiz alışmış olacağız. Artık göbekli müdür istemiyoruz. Zayıf personelde istemiyoruz, bütün personelimizin hepsinin fheet olmasını istiyoruz.  

27 tane kuruma bisiklet verdik.  Bu sefer şehir merkezlerine uzak kırsal kesimde yaşayan çocuklarımıza bisikletle buluşturmak istedik. Şehir merkezin deki okullara da verilmiş olabilir, ama bu seferki amacımız il merkezi dışında ilçelerden başlamak suretiyle dağıtmaya çalıştık. 

Benim hiç bisikletim olmamıştı ama devletin verdiği, Sağlık Bakanlığın özellikle verdiği bu imkanla dünya kadar bisiklet dağıtma imkanına kavuştuk. Dağıttığım kadar bisikletim oldu diye düşünüyorum. 

Ayrıca Burdur Gazeteciler Cemiyetine de bisiklet verildiğini aktaran  Vali Yılmaz, gazeteci arkadaşların artık aracımız yoktu mazereti yok diyerek esprili bir şekilde bundan sonra verilen bisiklet ile en seri şekilde, habere en kısa sürede ulaşma imkanına kavuşacaklarını ifade etti. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.