Altan Spordan Kadınlar Gününde Milli Takım Kadın Oyuncularına destek

DÜNYA 11.03.2024 - 23:12, Güncelleme: 11.03.2024 - 23:13 2029+ kez okundu.
 

Altan Spordan Kadınlar Gününde Milli Takım Kadın Oyuncularına destek

Burdur’da spor malzemeleri alanında esnaflık yapan Altanspor, Milli Takım oyuncularına sponsor oldu.
Burdur'da Altanspor, Macaristan’da yapılan Serbest Güreş Şampiyonasında 33 kiloda üçüncü olan Aysemin Kaçan’a ve 54 kiloda Burdur birincisi olan Hatice Zengin’e hem ayakkabı hem de forma sponsoru oldu. Sporun ve sporcunun her zaman yanında olduklarını belirten Altanspor işletmecisi Altan Zengin: “Milli Takım sporcusu Aysemin Kaçan ile Hatice Zengin’e AltanSpor olarak forma ve ayakkabı desteğinde bulunduk. Biz kızlarımızın spora devam etmelerinde hem de dün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kızlarımızın yüzlerini güldürmek için destekte bulunduk. Milli Sporcu Aysemin Kaçan ve Hatice Zengin’in ce sporcu bütün kadınlarımızın başarılarının devamını diliyoruz. “şeklinde konuştu.
Burdur’da spor malzemeleri alanında esnaflık yapan Altanspor, Milli Takım oyuncularına sponsor oldu.



Burdur'da Altanspor, Macaristan’da yapılan Serbest Güreş Şampiyonasında 33 kiloda üçüncü olan Aysemin Kaçan’a ve 54 kiloda Burdur birincisi olan Hatice Zengin’e hem ayakkabı hem de forma sponsoru oldu.
Sporun ve sporcunun her zaman yanında olduklarını belirten Altanspor işletmecisi Altan Zengin: “Milli Takım sporcusu Aysemin Kaçan ile Hatice Zengin’e AltanSpor olarak forma ve ayakkabı desteğinde bulunduk. Biz kızlarımızın spora devam etmelerinde hem de dün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kızlarımızın yüzlerini güldürmek için destekte bulunduk. Milli Sporcu Aysemin Kaçan ve Hatice Zengin’in ce sporcu bütün kadınlarımızın başarılarının devamını diliyoruz. “şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.