Ani yağışlara karşı mazgal ve menfez temizliği

09.10.2024 - 15:37, Güncelleme: 09.10.2024 - 15:37 247 kez okundu.
 

Ani yağışlara karşı mazgal ve menfez temizliği

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, sonbaharda ve yaklaşan kış aylarında ani yağışlar nedeniyle su baskınlarının önüne geçebilmek için tıkanan mazgallarda ve menfezlerde temizlik çalışması başlattı. Büyükşehir Yol ve Bakım Dairesi’ne bağlı A Takımı ve Yol Timi, Park ve Bahçeler Dairesi ve Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSU) ekiplerinin ortaklaşa başlattığı çalışmalarda, il genelindeki tüm cadde ve sokaklarda mazgal, menfez ve yol kenarlarındaki su kanallarının temizlik çalışması tüm hızıyla devam ediyor. Olası yağışlarda su baskınlarının önüne geçmek için yapılan çalışmalar kapsamında ekipler, mazgal demirlerini kaldırılarak içerisinde su geçişini engelleyen gelişigüzel atılan çöpleri, kuru ağaç dalları, yapraklar, toprak ve çeşitli materyalleri temizleniyor. Yol kenarlarındaki tıkanan su kanallarını da açan ekipler, menfezlerdeki su birikintilerini de motopomlarla tahliye ederek, kötü kokunun önüne geçiyor. Ekipler, yağmur suyu drenaj sistemlerinin sorunsuz şekilde işlemesi için temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, sonbaharda ve yaklaşan kış aylarında ani yağışlar nedeniyle su baskınlarının önüne geçebilmek için tıkanan mazgallarda ve menfezlerde temizlik çalışması başlattı. Büyükşehir Yol ve Bakım Dairesi’ne bağlı A Takımı ve Yol Timi, Park ve Bahçeler Dairesi ve Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSU) ekiplerinin ortaklaşa başlattığı çalışmalarda, il genelindeki tüm cadde ve sokaklarda mazgal, menfez ve yol kenarlarındaki su kanallarının temizlik çalışması tüm hızıyla devam ediyor. Olası yağışlarda su baskınlarının önüne geçmek için yapılan çalışmalar kapsamında ekipler, mazgal demirlerini kaldırılarak içerisinde su geçişini engelleyen gelişigüzel atılan çöpleri, kuru ağaç dalları, yapraklar, toprak ve çeşitli materyalleri temizleniyor. Yol kenarlarındaki tıkanan su kanallarını da açan ekipler, menfezlerdeki su birikintilerini de motopomlarla tahliye ederek, kötü kokunun önüne geçiyor. Ekipler, yağmur suyu drenaj sistemlerinin sorunsuz şekilde işlemesi için temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.