Antalya'da 1 kuruşluk haciz Müdürü koltuğundan etti!

DÜNYA 09.10.2024 - 19:16, Güncelleme: 09.10.2024 - 19:16 144 kez okundu.
 

Antalya'da 1 kuruşluk haciz Müdürü koltuğundan etti!

Antalya’da SGK'nın bir yurttaşa yalnızca 1 kuruş borcu nedeniyle haciz göndermesi gündeme damga vurdu.
Olayın sorumlusunun SGK il müdürü olduğu ve görevden alındığı bilgisi geldi. Sosyal Güvenlik uzmanı Mehmet Akif Cenkci, sosyal medya üzerinden bu durumu duyurarak, söz konusu müdürün görevden alındığını açıkladı. Cenkci, yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: “Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, 1 kuruş borcu olan bir yurttaşa haciz işlemi başlatan SGK’nın il müdürünü görevden aldı. Antalya Sosyal Güvenlik İl Müdürü Ali Duru görevden alındı ve yerine Mehmet Tanrıöver 8 Ekim 2024 itibarıyla atandı.”
Antalya’da SGK'nın bir yurttaşa yalnızca 1 kuruş borcu nedeniyle haciz göndermesi gündeme damga vurdu.


Olayın sorumlusunun SGK il müdürü olduğu ve görevden alındığı bilgisi geldi. Sosyal Güvenlik uzmanı Mehmet Akif Cenkci, sosyal medya üzerinden bu durumu duyurarak, söz konusu müdürün görevden alındığını açıkladı.

Cenkci, yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, 1 kuruş borcu olan bir yurttaşa haciz işlemi başlatan SGK’nın il müdürünü görevden aldı. Antalya Sosyal Güvenlik İl Müdürü Ali Duru görevden alındı ve yerine Mehmet Tanrıöver 8 Ekim 2024 itibarıyla atandı.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.