Atatürk İlkokulunda Gazze’ye umut kermesi

DÜNYA (Web Sitesi) - Web Sitesi | 01.11.2023 - 16:39, Güncelleme: 01.11.2023 - 16:39 2254+ kez okundu.
 

Atatürk İlkokulunda Gazze’ye umut kermesi

ADIYAMAN (PHA) - TPAO Atatürk İlkokulunda İsrail'in saldırısı altındaki Gazze'deki Filistinliler yararına kermes düzenlendi.
Öğretmen ve Öğrenci velilerin işbirliği ile düzenlenen kermeste satılan yiyecek, içecek ve çeşitli ürünlerin geliri Filistinlilere bağışlanacak. TPAO Atatürk İlkokulunda düzenlenen kermesi ziyaret eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfü Başli, Okul Müdürü Mehmet Reşat Şahin, öğretmenler ile öğrenci velilerine gösterdikleri duyarlılıktan ve yakaladıkları dayanışma ruhundan dolayı tebrik etti.   Kaynak : PHA
ADIYAMAN (PHA) - TPAO Atatürk İlkokulunda İsrail'in saldırısı altındaki Gazze'deki Filistinliler yararına kermes düzenlendi.

Öğretmen ve Öğrenci velilerin işbirliği ile düzenlenen kermeste satılan yiyecek, içecek ve çeşitli ürünlerin geliri Filistinlilere bağışlanacak.
TPAO Atatürk İlkokulunda düzenlenen kermesi ziyaret eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfü Başli, Okul Müdürü Mehmet Reşat Şahin, öğretmenler ile öğrenci velilerine gösterdikleri duyarlılıktan ve yakaladıkları dayanışma ruhundan dolayı tebrik etti.
 

Kaynak : PHA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.