Av. Hüseyin Can Güzel, adaylığını açıkladı

(Web Sitesi) - Web Sitesi | 18.09.2024 - 14:06, Güncelleme: 18.09.2024 - 14:06 264 kez okundu.
 

Av. Hüseyin Can Güzel, adaylığını açıkladı

ADIYAMAN (PHA) - Şevket BOZKURT - AK Parti Kahta İlçe Başkan Adayı Av. Hüseyin Can Güzel, adaylık başvurusunu yaptı.
AK Parti Kahta İlçe Başkanlığı görevinden kendi isteği ile istifa eden Osman Çetinkaya’nın yerine daha önceden geçici başkan olarak Av. Gaffar Çelebi atanmıştı. Bu vesileyle yapılacak kongre öncesi AK Parti Kahta İlçe Başkanlığı’na Aday olan Av. Hüseyin Can Güzel, başvuru belgesini Başkan Çelebi’ye teslim etti. AK Parti Kahta İlçe Başkanlığı’ndaki başvuru töreni sonrası açıklamalarda bulunan AK Parti Kahta İlçe Başkan Adayı Av. Hüseyin Can Güzel, yaptığı konuşmada; “Bismillah diyerek bugün itibarıyla AK Parti İlçe Başkanlığımız için başvurumuzu yaptık. Biz hayır diledik, Rabbim akıbetimizi hayır eylesin inşallah. Önceki dönem başkanlarımıza bayrağı başarıyla taşıyıp bugüne getirdikleri için şükranlarımızı sunuyoruz. Hali hazırdaki mevcut yönetimde ilçe sekreterliği ve seçim işlerinden sorumlu başkanlık görevlerini yaptığım süreçte birlikte dava bilinciyle çalışan yönetim kurulu arkadaşlarıma da vermiş oldukları emeklerden ötürü teşekkür ediyorum. İlçemiz büyük bir ilçe. Büyük olanın gücü de sorunları da büyük olur. Yapılan çalışmaların ve yapılması gereken işlerin farkında olan biri olarak, geçmiş dönem tecrübelerinden yararlanarak, sivil toplum örgütlerimizle, kanaat önderlerimizle, esnafımızla, okumuş beyin gücümüzle, basınımızla, gençliğin dinamizmini lokomotif olarak kullanıp, kentimizin ‘Türkiye Yüzyılı’ mottosuyla kalkınmadan en yüksek seviyede payını alacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Şahsım, ailem, tüm eş-dost ve akrabalarımızla birlikte, kentimizin dinamiklerini göz önünde bulundurarak, istişare içerisinde çözülmeyecek tek problemimizin bulunmadığını müşahede ediyoruz. Reçetemiz hazır, bizler hazırız Allah’ın izniyle.  Gençlerin heyecanını ve büyüklerimizin rehberliğini azık edinerek bu yola koyulmak istiyoruz. Rabbim hayırlı olanı nasibimiz kılsın” dedi. Kaynak : PHA
ADIYAMAN (PHA) - Şevket BOZKURT - AK Parti Kahta İlçe Başkan Adayı Av. Hüseyin Can Güzel, adaylık başvurusunu yaptı.

AK Parti Kahta İlçe Başkanlığı görevinden kendi isteği ile istifa eden Osman Çetinkaya’nın yerine daha önceden geçici başkan olarak Av. Gaffar Çelebi atanmıştı.
Bu vesileyle yapılacak kongre öncesi AK Parti Kahta İlçe Başkanlığı’na Aday olan Av. Hüseyin Can Güzel, başvuru belgesini Başkan Çelebi’ye teslim etti. AK Parti Kahta İlçe Başkanlığı’ndaki başvuru töreni sonrası açıklamalarda bulunan AK Parti Kahta İlçe Başkan Adayı Av. Hüseyin Can Güzel, yaptığı konuşmada; “Bismillah diyerek bugün itibarıyla AK Parti İlçe Başkanlığımız için başvurumuzu yaptık. Biz hayır diledik, Rabbim akıbetimizi hayır eylesin inşallah.
Önceki dönem başkanlarımıza bayrağı başarıyla taşıyıp bugüne getirdikleri için şükranlarımızı sunuyoruz.
Hali hazırdaki mevcut yönetimde ilçe sekreterliği ve seçim işlerinden sorumlu başkanlık görevlerini yaptığım süreçte birlikte dava bilinciyle çalışan yönetim kurulu arkadaşlarıma da vermiş oldukları emeklerden ötürü teşekkür ediyorum.
İlçemiz büyük bir ilçe. Büyük olanın gücü de sorunları da büyük olur. Yapılan çalışmaların ve yapılması gereken işlerin farkında olan biri olarak, geçmiş dönem tecrübelerinden yararlanarak, sivil toplum örgütlerimizle, kanaat önderlerimizle, esnafımızla, okumuş beyin gücümüzle, basınımızla, gençliğin dinamizmini lokomotif olarak kullanıp, kentimizin ‘Türkiye Yüzyılı’ mottosuyla kalkınmadan en yüksek seviyede payını alacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.
Şahsım, ailem, tüm eş-dost ve akrabalarımızla birlikte, kentimizin dinamiklerini göz önünde bulundurarak, istişare içerisinde çözülmeyecek tek problemimizin bulunmadığını müşahede ediyoruz.
Reçetemiz hazır, bizler hazırız Allah’ın izniyle. 
Gençlerin heyecanını ve büyüklerimizin rehberliğini azık edinerek bu yola koyulmak istiyoruz. Rabbim hayırlı olanı nasibimiz kılsın” dedi.

Kaynak : PHA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.