Başkan Ercengiz'in Gaziler Günü mesajı

DÜNYA 18.09.2024 - 12:37, Güncelleme: 18.09.2024 - 12:37 298 kez okundu.
 

Başkan Ercengiz'in Gaziler Günü mesajı

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle mesaj yayımladı.
  Başkan Ercengiz’in mesajı şu şekilde:  Tarih boyunca hür ve bağımsız yaşamış Türk milleti, işgal ve esarete asla boyun eğmeyen, asil ve büyük bir millettir. Bu millet, bağımsızlığından hiçbir zaman ödün vermemiş, bu uğurda sayısız savaş vermiş ve pek çok kahramanını şehit ve gazi olarak yitirmiştir.   Gazilik unvanı, hayatta olan bir kişinin ulaşabileceği en yüce makamlardan biridir. Bugün, bu cennet vatanın topraklarında bağımsız ve özgürce yaşıyorsak, bunu aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçluyuz.   Gazilerimiz, Türkiye Cumhuriyeti'nin ebediyen var olmasının en büyük teminatı ve Türk kahramanlık tarihinin sönmeyen meşaleleridir. Onların gösterdiği kahramanlık ve fedakârlıkları asla unutmayacak, emanetlerine daima sahip çıkacağız. Bu nedenle, şehitlerimizin ve gazilerimizin emaneti olan bu kutsal toprakları korumak ve ay yıldızlı bayrağımızı bu topraklarda sonsuza dek dalgalandırmak, her birimizin milli görevidir.  Bu duygu ve düşüncelerle, vatanı için canını ortaya koyan; kahramanlıklarıyla tarihin akışını değiştiren; ülkesi için bir an bile tereddüt etmeden gazilik unvanına sahip olan tüm gazilerimizin 19 Eylül Gaziler Günü'nü kutluyor, başta Gazi Mareşal Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum.” Dedi. 
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle mesaj yayımladı.

 

Başkan Ercengiz’in mesajı şu şekilde: 

Tarih boyunca hür ve bağımsız yaşamış Türk milleti, işgal ve esarete asla boyun eğmeyen, asil ve büyük bir millettir. Bu millet, bağımsızlığından hiçbir zaman ödün vermemiş, bu uğurda sayısız savaş vermiş ve pek çok kahramanını şehit ve gazi olarak yitirmiştir.  

Gazilik unvanı, hayatta olan bir kişinin ulaşabileceği en yüce makamlardan biridir. Bugün, bu cennet vatanın topraklarında bağımsız ve özgürce yaşıyorsak, bunu aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçluyuz.  

Gazilerimiz, Türkiye Cumhuriyeti'nin ebediyen var olmasının en büyük teminatı ve Türk kahramanlık tarihinin sönmeyen meşaleleridir. Onların gösterdiği kahramanlık ve fedakârlıkları asla unutmayacak, emanetlerine daima sahip çıkacağız. Bu nedenle, şehitlerimizin ve gazilerimizin emaneti olan bu kutsal toprakları korumak ve ay yıldızlı bayrağımızı bu topraklarda sonsuza dek dalgalandırmak, her birimizin milli görevidir. 

Bu duygu ve düşüncelerle, vatanı için canını ortaya koyan; kahramanlıklarıyla tarihin akışını değiştiren; ülkesi için bir an bile tereddüt etmeden gazilik unvanına sahip olan tüm gazilerimizin 19 Eylül Gaziler Günü'nü kutluyor, başta Gazi Mareşal Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum.” Dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.