Başkan Yusuf Keyik İlçelerde İncelemelerine Devam Ediyor

DÜNYA 22.10.2024 - 11:40, Güncelleme: 22.10.2024 - 11:40 159 kez okundu.
 

Başkan Yusuf Keyik İlçelerde İncelemelerine Devam Ediyor

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf KEYİK, Kemer Belediye Başkanı İsmail ASAN’ı makamında ziyaret etti.
  İlçe temaslarına devam eden Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf KEYİK, Meclis Başkanı Ömer ÇELİKER ile birlikte Kemer Belediye Başkanı İsmail ASAN’a makamında yaptığı ziyarette sosyoekonomik gelişmeler ve koordinasyon konularını görüştü. Ziyarete ilişkin değerlendirme yapan Başkan Yusuf KEYİK: “Programlarımız el verdiğince ilçe ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Bugün de Kemer Belediye Başkanımız Sayın İsmail ASAN’ın konuğu olduk. Yaptığımız görüşmede ilçemizdeki sosyoekonomik gelişmeleri ele aldık. Ülke ve il gündemindeki ekonomik gelişmeler, üretim ve tarımsal faaliyetler hakkında karşılıklı fikir alışverişlerinde bulunduk. Kurumlar arası koordinasyon ve iş birliği unsurlarını gözden geçirdik. Belediye Başkanımız İsmail ASAN’a misafirperverliği için teşekkür ediyorum” dedi. 
Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf KEYİK, Kemer Belediye Başkanı İsmail ASAN’ı makamında ziyaret etti.

 

İlçe temaslarına devam eden Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf KEYİK, Meclis Başkanı Ömer ÇELİKER ile birlikte Kemer Belediye Başkanı İsmail ASAN’a makamında yaptığı ziyarette sosyoekonomik gelişmeler ve koordinasyon konularını görüştü.

Ziyarete ilişkin değerlendirme yapan Başkan Yusuf KEYİK: “Programlarımız el verdiğince ilçe ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Bugün de Kemer Belediye Başkanımız Sayın İsmail ASAN’ın konuğu olduk. Yaptığımız görüşmede ilçemizdeki sosyoekonomik gelişmeleri ele aldık. Ülke ve il gündemindeki ekonomik gelişmeler, üretim ve tarımsal faaliyetler hakkında karşılıklı fikir alışverişlerinde bulunduk. Kurumlar arası koordinasyon ve iş birliği unsurlarını gözden geçirdik. Belediye Başkanımız İsmail ASAN’a misafirperverliği için teşekkür ediyorum” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.